Schijf "In de naam van het leven" door Bazylkhan Dyusupova - besprekingen

Artritis

1.3 5 - Zeer slecht

In totaal 27 beoordelingen van hen - 7
20 positief
negatief
Ga naar de website

Valentina (gast) 13 november 2016

Ik zal spreken met de woorden van Dmitry Nagiyev.
Mr Dyusupov, u bent G O S P O D I N I S E,
U bent CHELOSE E. God moge u een goede gezondheid en een lang leven schenken.

In deze wereld zijn we allemaal menselijk, maar we zijn allemaal individueel. Iemand verlaat het probleem tijdens de sessies voor de luisteraars, zoals de scheel van een tiener (hij was persoonlijk een getuige), iemand heeft een week, een maand, een jaar en dan nog meer. Dit is naar mijn mening en observatie. Ik heb niet-gecompenseerde diabetes mellitus (van 4 mm tot 40 mm) + hypertensie "H" - graden, allemaal met ervaring. Hoeveel van de meer dan 20 jaar "verhoogde" bijwerkingen, de zogenaamde. "Hooks". Om de belangrijkste reden te overwinnen, moet het lichaam vanaf het begin omgaan met de "haken", en dan wachten we op niet-trage resultaten. Wees geduldig, laat de situatie los, genees, ga, ga.

Was de beoordeling nuttig? Ja (4)

Valentijn (gast) 18 april 2016

Het is niet waar dat de sessies op internet niet werken. Tijdens het bekijken van een sessie begon ik wild te braken en, sorry, frustraties over. Tegelijkertijd voelde ik dat ik het bewustzijn verloor. Ik sprong de straat op en ging de kamer niet binnen tot de sessie voorbij was. Ik weet niet wat voor soort reactie het was, maar ik denk dat het lichaam dit alles heeft verworpen. Daarom ga ik niet langer terug naar het bekijken van deze sessies. Nu is Kashpirovsky opnieuw in zicht verschenen. Keerde terug, zoals naar Rusland. Ik vond zijn site (alleen door te zoeken, de Kashpirovsky-site). Ik vertrouw hem 100 procent. Hij genas me ooit van erosie (toen zijn sessies op televisie waren). Op de Kashpirovsky-site zijn er 6 van die tv-programma's die je gratis kunt bekijken en beluisteren. Bekijk ze al twee keer. Grijs haar begon donkerder te worden. Al niet wit, maar staalkleur, de tenen en botten waren gedraaid. Eens per week viel alles op zijn plaats en, belangrijker nog, de oven in mijn achterhoofd stopte in de avond, en dit maakte me nogal bezorgd. Ik denk dat het proces zal doorgaan. Na enige tijd kunt u deze programma's opnieuw bekijken om het effect te behouden. Ik ben Kashpirovsky enorm dankbaar en vertrouw hem zeer. Hij is een psychotherapeut van God, Ph.D. En als je lichaam reageert (zoals hij zelf zegt, als ik val), zijn de voordelen enorm. Hij begint de processen van zelfregulering. Korch e, voer de website in, er is veel informatie, vind 6 programma's (ze worden daar genoemd) en zie hoeveel je wilt. En kijk welke veranderingen er met je gebeuren. Ik denk dat dit niet snel gebeurt. Nou ja, eigenlijk, zo iemand.

Was de beoordeling nuttig? Ja (12)

Ivan (gast) 10 april 2016

Ik ben 69 jaar oud. Veel verworven voor het leven van zweren. Ik heb de schijf in 2014 gekocht. Ik heb de cursus met mijn vrouw voltooid. Maar het effect voelde helemaal niet. Nu ga ik door een tweede cursus, misschien komt het goed. De kwaliteit van de opname op de schijf (muziek, video) is walgelijk. Is het echt onmogelijk om schijven van hoge kwaliteit voor dergelijk geld te produceren? Onbewust sneak in twijfel voor het helpen van fraudeurs.

Was de beoordeling nuttig? Ja (10)

Galina (gast) 6 februari 2016

Ik kocht een bijgewerkte schijf en wat interessant is, heb ik zonder problemen naar alle video's op deze schijf geluisterd, namelijk de sessie kon niet - de computer werd afgesloten. En hoe vaak ik de sessie inschakelde, de computer weigerde om het te spelen. Wat te doen, ik weet het niet.

Was de beoordeling nuttig? Ja (5)

Natalia (gast) 9 november 2015

Mensen, laat je niet misleiden door de allerlaatste charlatan en de oplichter ik denk dat hij niet voor niets was dat zijn neus was gebroken door "dankbare klanten" Ik kocht een cd in 2013 Ik luisterde verschillende keren naar iets anders dan vaker verergeren dan gevraagd om het geld terug te sturen zonder een antwoord

Was de beoordeling nuttig? Ja (16)

Svetlana (gast) 29 augustus 2015

Ik was deze zomer in Dusupova. Alles is waar en alles werkt, alleen verzenden ze geen schijven behalve Kazachstan en officieel slechts 3 punten in Kazachstan die schijven zullen distribueren, 5 schijven (per aandeel) die ze niet in het echte leven hebben gedistribueerd. In Ufa (Rusland) is er één officieel verkooppunt voor wilds. Wees allemaal gezond.

Ik ben vergeten te schrijven, gedownloade en nep-schijven werken niet.

Was de beoordeling nuttig? Ja (15)

Dmitry (gast) 1 augustus 2015

Ik heb deze schijf op internet gedownload, voor het geval dat ik er niet veel uit zag, ik besefte dat ik het niet zou gaan gebruiken, ook al is het ziek.

Was de beoordeling nuttig? Ja (6)

Alexey (gast) 27 juni 2015

geloof de charlotanen niet, ze zullen je vertellen dat nadat je naar de handbewegingsmethode hebt gekeken je 18 jaar oud zult zijn, wees nu al stomp, onze gezondheid is in onze handen

Was de beoordeling nuttig? Ja (5)

Anna (gast) 11 juni 2015

Ik ben het volledig eens met Albert van Oefa, die een recensie schreef op 21-09-2014. Hij vertelde al mijn gedachten recht. Ik ben geschokt door wat er op internet gebeurt, op de officiële website van Dyusupov zijn dergelijke video's net zo cool uitgelegd als hij iedereen helpt, er wordt maar één mening gevormd - iedereen kocht hem daar. Misschien is hij een goede dokter, maar niet op schijven. Ik heb al vijf schijven besteld voor een aandeel van 7.000 roebel. Ik wilde mijn moeder genezen. Eerst besloten om het resultaat voor jezelf te bekijken. Volle nul. Zoals Dusupov zegt, verdwijnen zelfs de wratten. Ik heb de schijf niet bewaard voor een van mijn zweren. Het werd alleen maar slechtere gezondheid. Ik schreef hem op het adres, over de terugbetaling, maar de stilte is volkomen. Niemand beweegt zelfs, om op de een of andere manier toe te juichen dat het resultaat nog steeds mogelijk is. NO! Geld ontvangen en dit is je vergeten! Ze willen alleen maar geld van ons. Mijn dierbaren, val niet voor zulke mooie verhalen over deze genezer. Ik zag in hem bijna de laatste hoop, omdat de dokters zijn moe van het lopen, alleen geld is overal, de wachtrijen zijn gek. Maar Dyusupov bleek een fraude te zijn, geld verdienen aan het geloof van mensen. Ik wil zoveel mogelijk mensen mijn recensie lezen en honderd keer denken voordat ik een CD bestel. Ik heb vijf stukjes van deze schijven, wat jammer van het afgedankte geld.

Was de beoordeling nuttig? Ja (21)

Ivan (gast) 18 februari 2015

Mensen! Geef niet toe aan deze charlatan, verspil je geld niet en verrijk deze fraudeur niet. Hij huurde verschillende academische rangen in en misleidde nietsvermoedende burgers. Denk nog een keer na en herhaal onze fouten niet.

Was de beoordeling nuttig? Ja (16)

Bazylkhan Yusupov in de naam van het leven. Hoeveel is officiële geneeskunde? Bazylkhan Dyusupov "In naam van het leven"

De legendarische Hadji Bazylkan Dyusupov en "In de naam van het leven", een unieke healing-sessie in zijn soort, zijn al meerdere malen in staat geweest om recensies te ontvangen over een aantal jaren van succesvolle verkopen op internet, die in het overgrote deel positief zijn. Net als elke andere genezer zijn er echter zowel fans als sceptici die deze techniek een misleiding noemen.

Deze healing sessie impliceert de correctie van de aura - na de restauratie wordt het hele organisme vernieuwd. Alle ziektes verdwijnen en zelfs degenen die conventionele geneeskunde niet kon helpen, worden genezen.

Haji Bazylkhan Dyusupov is inderdaad een man-legende die wereldherkenning heeft gewonnen dankzij zijn gave van genezing. Hij verspreidt zijn unieke methodiek voor iedereen die van verschillende ziekten af ​​moet komen. Bazylkhan Dyusenbievich leverde een ongelooflijke bijdrage aan de ontwikkeling van medicijnen, ontving de titel van academicus en nationale genezer van de Republiek Kazachstan. Hij is echter een van de weinigen die de hoogste rang hebben - een genezer van internationaal niveau.

Bazylkhan Dyusupov maakte een bedevaart (hadj), waardoor hij veel respect heeft in moslimlanden. Daarom is het woord "haji" toegevoegd aan het begin van zijn naam - onder moslims lijkt zo iemand gekleed te zijn met heiligheid.

Heel wat mensen uit de kennissen van de healer beschouwen hem als een gewetensvolle en eerlijke persoon die weet wat hij zegt en verantwoordelijk is voor zijn daden. Door de jaren heen heeft Haji Dusupov zijn techniek ontwikkeld en verbeterd voor de helende sessie "In de Naam van het Leven", die gericht is op het genezen van mensen voor wie de traditionele geneeskunde niet effectief is geweest. De basis van deze methode was langetermijnstudie van de genezer, die werd aangevuld met nuttig onderzoek van zijn voorgangers. De verzamelde informatie en vaardigheden van vele eeuwen kunnen op dit moment de meest waardevolle impact hebben op een persoon.

Bazylkan heeft de volgende doelen:

  • Alle soorten risico's voor de menselijke gezondheid overschrijden;
  • 100 procent prestaties behalen;
  • uitsluiten van de behandeling van geneesmiddelen die de menselijke immuniteit kunnen schaden.

Je kunt beoordelen of de oplichter Bazylkhan Dusupov is of niet, volgens de feedback waar de patiënten naar hebben geluisterd. Heel wat mensen komen overeen om het hele pad van genezing uit te voeren, maar vanwege vele redenen voor sommigen van hen is dit niet mogelijk. De methode "In de naam van het leven" heeft bijgedragen aan het leven van meer dan een dozijn mensen die wanhopig zijn geworden vanwege de ontdekking van hun vreselijke ziekten.

Moderne gezondheid

De belangrijkste reden voor de verslechtering van de gezondheid van alle mensen op onze planeet, volgens veel medische specialisten en genezers, wordt beschouwd als een verandering in levensstijl - het is intenser geworden en de aantasting van het milieu door de structuur van moderne steden.

Zelfs rekening houdend met het feit dat de gemiddelde levensduur van een persoon toeneemt, laten algemene statistieken zien dat mensen veel vaker ziek werden, vooral degenen die op het grondgebied van megalopolissen wonen. Dit komt door slechte ecologie en veelvuldige stressvolle situaties. Al deze factoren hebben het ergste effect op het menselijke immuunsysteem, wat leidt tot de ontwikkeling van verschillende verstoringen in het werk van het menselijk lichaam.

Een aantal redenen die meestal leiden tot het optreden van aandoeningen in het lichaam:

In zijn video-opnames gericht aan mensen, benadrukt Haji Bazylkhan herhaaldelijk de schadelijkheid van de bovengenoemde momenten. Sommige mensen hebben geen zin om iets in hun leven te veranderen, anderen hebben een verlangen, maar missen doorzettingsvermogen en geduld.

Bijzondere nadruk moet worden gelegd op factoren die de menselijke immuniteit het meest negatief beïnvloeden:

  • onvoldoende en niet-systatische slaap;
  • onwil om veel na te denken en iets nuttigs te doen;
  • absolute afwijking van alle activiteiten met betrekking tot fysieke activiteit, inclusief sportactiviteiten;
  • het gebruik van alcoholische dranken of drugs, roken;
  • ongecontroleerde en onbeschermde seks.

Genezer Bazylkan Dyusupov gelooft dat bijna alle problemen in iemands leven, tot 90%, verschijnen vanwege het negeren van de basisregels van het leven. De belangrijkste positie in de methodologie "In de naam van het leven" is weerstand tegen alle manifestaties van verkeerde levensstijl, inclusief voedsel, die de gezondheid sterk ondermijnen.

Het verschil met andere methoden

Nadat de hoofdhealingsessie van de techniek "In naam van het leven" is gepasseerd, zal een persoon in staat zijn om te herstellen en een vroegere gezondheid te verwerven. Bazylkhan Dyusenbievich heeft een speciale techniek toegepast die gelijktijdig in verschillende richtingen werkt, waardoor negatieve externe factoren worden geneutraliseerd. Artsen behandelen deze methode anders, maar ze geloven allemaal dat dit soort behandeling in elk geval een positief effect heeft.

De sessies van Dyusupov verschillen van de cursussen van andere genezers die betrokken zijn bij de eliminatie van alle ziekten zonder uitzondering. De methodologie "In de naam van het leven" is niet gebaseerd op de behandeling van een specifieke ziekte, maar op het neutraliseren van alle factoren die hebben geleid tot een verslechtering van de gezondheid. De in de video beschreven cursus beschrijft hoe de menselijke gezondheid kan worden versterkt door het activeren van niet-actieve zelfregulatiemechanismen, wat leidt tot de volledige neutralisatie van de ziekte en het voorkomen van de verschijning ervan in de toekomst.

Eigenlijk is deze behandelmethode verwerkt in de methode van Dyusupov "In naam van het leven", die volledig op de videoschijf wordt opgenomen. Bestelling kan worden gedaan op. Bovendien kun je op de site videorecensies bekijken van echte mensen die zijn genezen.

Het principe van de "In naam van het leven"

Een van de takken in genezing is de vernieuwing van de veerkracht van de menselijke aura, die deze beschermt en geneest.

Op de schijf verzamelde Bazylkan Dyusupova waardevolle kennis, wat een methode is om elke soort ziekte te behandelen. De film "In de naam van het leven" bevat geen informatie die willekeurig wordt gepresenteerd, hoewel sommigen dit als het geval is met negatieve beoordelingen. De film bevat alleen nuttige informatie, bestaande uit de toespraak van de genezer, uitgedrukt in speciale uitdrukkingen en woorden, die onbewust een persoon de onderdrukkende ziektes kan doen vergeten. Pas als de vervelende gedachten verdwijnen, kan het organisme het proces van zelfgenezing activeren. Daarna beginnen patiënten zich beter en beter te voelen.

Is Bazylkhan Dyusenbievich werkelijk zo'n geweldige moderne genezer, of is hij gewoon een gewone bedrieger, waarvan er een enorme hoeveelheid is? En bevat de schijf met de film de ware informatie om elke ziekte kwijt te raken, of is het absoluut nutteloos?

Natuurlijk is de helende techniek "In de Naam van het Leven" geen wondermiddel, en de genezer noemt het. U kunt dit verifiëren door naar zijn website te gaan en de relevante beoordelingen over de methodologie te lezen. Allereerst bieden de sessies hulp aan mensen die er echt in geloven en zich willen herstellen. Maar het heeft geen zin om de techniek te bekijken en te bestuderen voor iemand die bijvoorbeeld een zware drinker is en die deze slechte gewoonte niet zal opgeven.

Het is altijd de moeite waard om te onthouden:

  • De patiënt moet bereid zijn het hele verloop van de strijd tegen de ziekte te doorstaan;
  • Deze techniek is gericht op de behandeling van ongeneeslijke ziekten, maar niet op ongeneeslijke patiënten;
  • De film verwijdert het menselijke onderbewustzijn van het programma zelf, gericht op de ontwikkeling van de ziekte, waarover de persoon zich niet realiseert dat het bestaat. Dit programma vernietigt geleidelijk het menselijk lichaam.

Vaak zijn er patiënten die klagen over hartpijn, lage of hoge bloeddruk, algemene vermoeidheid. Na het onderzoek van dergelijke mensen, blijkt dat ze geen afwijkingen in het lichaam hebben. Als gevolg hiervan blijkt dat dergelijke mensen niet door clonidine worden geholpen, maar door een geschikte psychotherapeut. De kern van de film is precies hetzelfde en hulp ligt op een psychologisch niveau, een persoon die verstrikt is in zijn eigen problemen. En, zoals u weet, om deze redenen, de ziekte en het vaakst ontwikkelen.

Men moet niet vergeten dat pathologische veranderingen in het lichaam, die hebben geleid tot de ontwikkeling van ernstige ziekten, niet alleen door deze methode kunnen worden behandeld. Je moet doorgaan met het drinken van medicijnen voorgeschreven door de arts, en tegelijkertijd de film bestuderen "In de naam van het leven". Alleen in dit geval zul je na een tijdje zeker de verbetering voelen en is het mogelijk om de pillen te weigeren!

Wat zijn enkele redenen waarom traditionele geneeskunde vaak niet effectief is?

Er zijn veel mensen die slecht praten over de genezer, en in een recensie hebben geadviseerd om in ieder geval de film "For Life" van Haji Bazylkan Dyusupov niet te kopen. Maar één vraag smeekt: waarom is traditionele geneeskunde ook geen absolute garantie voor genezing?

De belangrijkste reden voor de ineffectiviteit van de huidige geneeskunde is dat het vaak de symptomen en effecten van pathologische processen neutraliseert, maar niet de oorzaak van de ziekte.

Een van de voorbeelden van het principe van behandeling van acute luchtweginfecties, acute respiratoire virale infecties of griep:

  1. We gaan naar de dokter en vervolgens naar de apotheek;
  2. we kopen antibacteriële of antivirale medicijnen;
  3. gebruik "grootmoeders" recepten.

Als gevolg daarvan neemt de ziekte af en denkt de persoon dat hij gezond is, maar na een tijdje herhaalt alles zich en moet hij opnieuw op dezelfde manier worden behandeld. Als gevolg daarvan begint het immuunsysteem steeds erger te worden, omdat het werk voor dit alles wordt gedaan door synthetische drugs, en het blijkt dat we nergens zonder zijn.

Het lijkt misschien dat dit een hopeloze situatie is, maar er zijn alternatieve healing-sessies, waaronder de Dyusupov-methode 'In naam van het leven'. Na genezing door deze methode zullen dezelfde ziekten niet opnieuw bij de patiënt komen. Het overweldigende aantal beoordelingen is positief en alle patiënten die naar de afspraak van de healer komen, kunnen alleen goede dingen over hem zeggen.

Hoe een schijf te kopen "In de naam van het leven"

Je kunt de schijf van Hadji Bazylkan Dyusupov kopen "In de naam van het leven" door de onderstaande links te volgen naar de officiële website van de genezer Er zijn veel video's met patiëntbeoordelingen die u kunt bekijken. De betaling is verschuldigd bij ontvangst op het postkantoor. In grote steden is bezorging van koeriers mogelijk.

Een andere koopoptie is om het bestelformulier direct op onze website in te vullen. Informatie wordt automatisch doorgegeven aan vertegenwoordigers van Hadji Dyusupov. Binnen 15-30 minuten nemen zij contact met u op om de leveringsvoorwaarden te verduidelijken.

De folk genezer van Kazachstan, Haji Bazylkan (Bazylkhan), Dyusupov, biedt zijn lezers en bewonderaars de nieuwste methode die hij heeft ontwikkeld. De genezingssessies van Bazylkhan Dyusupov die op de schijf zijn opgenomen, stellen u in staat om veilig de behandeling te ondergaan terwijl u thuis in een fauteuil zit, waarbij u de bezoeken aan medische faciliteiten negeert.

Het ziet er echter heel fantastisch uit, als je naar videorecensies kijkt van mensen die door Bazylkhan Dyusupov zijn genezen, begin je onwillekeurig na te denken over de plausibiliteit van een dergelijke methode.

Welke problemen kunnen worden opgelost?

Er zijn geen absoluut gezonde mensen in de wereld, volgens de folk genezer Haji Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov. Zelfs baby's kunnen verborgen gezondheidsproblemen vinden, en zelfs bij mensen van middelbare en oudere leeftijd is het niet moeilijk om een ​​"hele reeks" pathologieën te vinden. En dit is niet noodzakelijkerwijs een fysieke handicap, slechte gewoonten, het leven van een persoon en een verstorend fysiologisch evenwicht - ook een soort ziekte - vergiftigen. Roken, alcohol, drugs - alles wat geleidelijk, jarenlang, systematisch gezondheidsproblemen oproept, vitaliteit wegneemt en tot de dood leidt.

Haji Bazylkhan Dyusupov creëerde een unieke methode voor de behandeling van ziekten

Genezingssessies "In naam van het leven", die Haji Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov aanbiedt, kunnen worden genomen in de volgende gevallen:

  • Loopneus, sinusitis, verkoudheid.
  • Allergische toestanden.
  • Elke ziekte van de interne organen.
  • Pijn in de wervelkolom en gewrichten.
  • Gezichts- en gehoorproblemen.
  • Alcohol- en tabaksverslaving en nog veel meer ziekten van verschillende oorsprong, waaronder ziekten die als ongeneeslijk worden beschouwd in de officiële geneeskunde.

Elke persoon die gebruik heeft gemaakt van het aanbod van Haji Bazylkhan Dyusebievich Dyusupov kan voorgoed van ziektes en slechte gewoonten afkomen.

Wat betekent een gezond persoon?

Haji Bazylkhan Dusupov geeft een eenduidige definitie van hoe een persoon zou moeten zijn - gezond. Wat betekent het - een gezond persoon? Volgens de interpretatie van het woordenboek is "gezondheid":

  • Deze staat van elk levend organisme, waarin alle organen als geheel volledig en correct in staat zijn om hun functies uit te voeren;
  • De afwezigheid van een ziekte.

Dus volgens Bazylkhan Dyusupov is gezond zijn voor een persoon een natuurlijke staat, die oorspronkelijk door de natuur werd gelegd. Maar helaas is gezond zijn in de moderne samenleving in sommige gevallen een onbetaalbare luxe. Elke persoon, ongeacht leeftijd of geslacht, kan verborgen problemen vinden. Volgens Bazylkhan Dyusupov, de auteur van de methodologie "In naam van het leven", zijn ze misschien onzichtbaar, maar ze zullen zich zeker manifesteren met de leeftijd of door onverwachte externe factoren.

Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov

Hoeveel is officiële geneeskunde?

Als volgens Bazylkhan Dyusupov al onze ziektes vooraf zijn bepaald, waarom niet van tevoren naar een medische instelling gaan, een onderzoek uitvoeren en tijdig met de behandeling beginnen?

Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov is van mening dat de moderne geneeskunde niet iedereen kan helpen. Hoewel terecht merkt op dat met de ontwikkeling van de geneeskunde, veel ziekten niet langer ongeneeslijk en gezond zijn voor mensen als een zin. Dit is ongetwijfeld het geval, maar waarom wordt de natie dan niet gezonder en lijkt de sterfte aan onbeduidende ziektes te vervallen? Waarom zijn de apothekers vol met medicijnen, zijn de vorderingen in de geneeskunde reëel en blijven de trieste statistieken "vruchten verzamelen"?

Genezer van de Kazachstan Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov is ervan overtuigd dat de moderne geneeskunde in staat is om de gevolgen van een ziekte goed te elimineren, maar dat slechts een klein deel daarvan de oorzaak ervan beïnvloedt.

Het probleem is te zien aan het voorbeeld van de gewone verkoudheid. Scheurende ogen, "water" uit de neus, niezen en rillingen zijn allemaal tekenen van de ziekte die bij iedereen bekend zijn. Bij het eerste teken loopt de patiënt naar de apotheek, graaft in huishoudelijke benodigdheden, of verandert in "grootmoeder's" betekent, en alleen om onaangename symptomen te verlichten. Binnenlandse geneesmiddelen ondersteunen deze impuls "met een knal" en bieden steeds meer nieuwe "miraculeuze" medicijnen voor verkoudheid en griep.

Inderdaad, op het eerste gezicht verdwijnen de symptomen, lijkt het genezingsproces te versnellen. Maar... gewoon voor een tijdje! Een persoon wordt voor een aantal dagen uiterlijk gezond, en vervolgens, wanneer blootgesteld aan een externe factor een beetje, komt de kou weer terug. Weer "snel werkende" medicijnen, "herstel", de ziekte. Eindeloze vicieuze cirkel, vertrouwd voor elke inwoner van de planeet.

Volgens hem heeft de behandelmethode van Dyusupov patiënten geholpen die leden aan prostatitis, gewrichtspijn, osteochondrose, diabetes, spinale hernia, sinusitis, hypertensie

Bazylkhan Dyusupov, auteur van de methodologie "In naam van het leven", merkt terecht op dat continue behandeling het lichaam vergiftigt met chemie, het immuunsysteem de strijd tegen de ziekte op eigen kracht verslijt. Een persoon zal altijd op drugs zitten, wordt gegijzeld door de binnenlandse farmaceutische industrie en wordt gedwongen om steeds opnieuw fondsen te kopen.

Bazylkhan Dyusupov, op de pagina's van zijn website, merkt terecht op: "dat de moderne geneeskunde haar patiënt nooit helemaal gezond wil maken"! Het klinkt vet, maar als je erover nadenkt, zit er een rationele korrel in. Een absoluut gezond persoon is in de eerste plaats niet winstgevend voor diegenen die aan het begin staan ​​van de farmaceutische industrie, die "behandelt" binnen de muren van medische instellingen, die medische diensten verkopen.

Medisch ondernemen is vooral winst maken. En helemaal niets persoonlijk! Het farmaceutische bedrijf is een van de meest winstgevende verrijkingsmethoden, die gericht is op constante en steeds toenemende winsten. En wie zal jaarlijkse omzet van miljarden dollars weigeren?

"Schadelijke" medicijnen, is er een alternatief?

Zelfs William Shakespeare merkte eens op: "een dief eist leven of een beurs, en een dokter eist leven en een portemonnee". Het is moeilijk om met een klassieker te discussiëren, door alle cirkels van de hel te zijn gegaan, enorme bedragen te betalen voor de behandeling, maar nog steeds niet gezond te worden.

Goede medicijnen zijn altijd duur, het is volledig gerechtvaardigd, omdat hun ontwikkeling, klinische proeven en productie jaren duren. Honderden en soms duizenden mensen werken al jaren om slechts één eenheid van het medicijn te maken. Dit vereist ook enorm veel geld, wat je logischerwijs op de een of andere manier terug moet brengen.

Maar niet alle mensen, vooral op oudere leeftijd, kunnen het zich veroorloven om medicijnen te kopen, zelfs om te praten over medicijncursussen die tientallen of zelfs honderdduizenden dollars kosten.

Natuurlijk is officiële geneeskunde nodig, en de genezer Bazylkhan Dyusupov ontkent dit niet. Maar het is noodzakelijk om te erkennen dat het vaak niet effectief is en soms is het gewoon schadelijk voor de gezondheid van de mens en kost het zijn leven.

Schijven met de methodologie "In de naam van het leven"

En als moderne medische behandelingen niet kunnen helpen, komen er alternatieve therapieën om te helpen, waaronder de methodologie "In de naam van het leven", die de genezer Bazylkhan Dyusenbiyevich Dyusupov heeft gecreëerd. De schijf waarop de gehele cursus wordt gepresenteerd, kan worden besteld op de officiële website. Dankzij hem kan de patiënt:

  • Weg met de ziekte voor altijd.
  • Wees altijd in goede vorm.
  • Vergeet over het behandelen van zijn kwalen.
  • Altijd een heel gezond persoon voelen.

De unieke, eigen ontwikkeling van Bazylkhan (basylkan) Dyusupov uit Kazachstan, heeft geen analogen in de wereld. De resultaten, die al tien jaar gevolgd werden, waren verbijsterend, de beoordelingen van dankbare klanten over de methode van Dyusupov waren oprecht.

Hoe werkt het?

De techniek "In de naam van het leven", waarvan de loop wordt aangeboden door de genezer Bazylkhan Dyusupov, wordt op de schijf opgenomen. De behandelmethode zelf is tegelijkertijd eenvoudig en complex, maar is ongetwijfeld radicaal verschillend van alle typische methoden die al door mensen zijn uitgevonden.

De methodologie "In de naam van het leven" heeft veel volgers en positieve feedback

Bazylkhan Dyusupov is er zeker van dat, totdat een persoon begint te werken wat de natuur (hersenen) en God (energiematrix) leveren, er geen zin zal zijn van enige, zelfs de meest moderne en dure behandeling. De sessies van Bazylkhan Dyusupov opgenomen op de schijf verlichten de symptomen van de ziekte niet, maar ze herstellen de energiematrix van het menselijk lichaam volledig.

De cursus "In de naam van het leven" door Haji Bazylkhan Dyusupova helpt de lijdende persoon:

  • Herstel het energiesysteem en de matrix.
  • Informatie waarnemen die gericht is op volledig herstel.
  • Om te scheiden met ziekten op het energieniveau.
  • Volledig herstellen.

In feite, na het bekijken van of luisteren naar de cursus die Bazylkhan Dyusupov ontwikkelde, die werd vastgelegd op een schijf, heeft een persoon een zelfstartmechanisme om zijn lichaam te herstellen. Verdwijnende ziektes, die nog niet door artsen zijn gediagnosticeerd, verdwijnen geleidelijk. De persoon herstelt gewoon.

Ik luisterde alleen via een koptelefoon. Concreet heb ik niet naar deze schijf geluisterd, behalve voor de behandeling. De instructies zeggen dat je slechts 7 keer moet luisteren voor het volledige effect. Maar toen ik luisterde, vooral in de eerste keren, voelde ik me warm door mijn lichaam en er was wat voldoening, en ik viel in een droom. Ik werd constant wakker op dezelfde plek. En vergat te zeggen. Nu voel ik de smaak van chemicaliën in producten.

Twijfelachtig een methode. Voor deze methode om het lichaam te herstellen, is een bepaalde mentale houding en blind vertrouwen in de miraculeuze kracht van de schijf nodig.

De schijf wordt ook gebruikt bij de behandeling van hun ziekten. Vanwege de chronische... ja, alles bleef bij mij. Maar hoe dan ook, het werd niet erger. En "verse" wonden, verkoudheden, blauwe plekken... verdwijnen gedurende 2-3 dagen. Daarnaast leid je een gezonde levensstijl gedurende 7 maanden.... Ik heb geen spijt van kopen. Met dank aan Bazylkhan Dyusupov

Voordat je een schijf koopt, vind je de echte site (veel nep en gedownloade schijven, wat natuurlijk niet helpt) Ik ben zeer tevreden, ik luister al 4 jaar naar de schijf (ik zal niet alle ziektes opnoemen) Ik ben 65 jaar oud, ik voel me geweldig. Het belangrijkste is om een ​​gezonde levensstijl te leiden. Gezondheid allemaal! Luister aandachtig naar Bazylkan Dyusupov en alles komt goed!

Helpt je in te stemmen voor herstel

Werk niet aan sessies en zelfhypnose

Ik heb deze CD alleen op verzoek van mijn grootmoeder besteld. Ze gelooft overal in. Dus ik hoorde over deze video's van mijn vrienden. Ze kreeg te horen dat ze na het zien van je je 10 jaar jonger voelt: levendigheid, lichtheid, niets doet pijn. En oma heeft constante hoofdpijn. Het hele lichaam vergiftigde pillen. Dus ik begon over deze schijf te praten. Welnu, ik kon haar niet weigeren, hoewel ik er aanvankelijk niet in geloofde.

Hier gaan we verder, om alle sessies te zien, ik had gewoon niet genoeg zenuwen. Welnu, oma ving elke beweging enthousiast op, elk woord. Na de hele cursus vertelt ze me dat ze zich beter voelde. Het hoofd begon minder vaak ziek te worden.

Bijna zeker dat zelfhypnose werkt. Ja, en zonder een verschil. Laat het zo zijn, maar deze acquisitie heeft geholpen. Maar ik weiger mijn woorden niet. Het menselijk brein kan alles doen. En zelfs jezelf genezen met je eigen gedachten.

Mensen verdienen zichzelf moeiteloos op de verkeerde manier van leven, en in een oogwenk, met een schijf of een wizard, doe ze weg, NEE en NEE nogmaals, de schijf helpt je alleen bij genezing, je moet de kracht in jezelf vinden en jezelf inspannen eet minder, verplaats meer, stop slechte gewoonten, en vertrouw niet alleen op genezers en God, ze zijn alleen maar helpers, de rest hangt alleen af ​​van de persoon zelf. Veel geluk en gezondheid voor iedereen

Positieve beoordelingen

Ik heb de schijf in 2015 gekocht. Mijn grootste probleem was suiker, ik luisterde volledig naar de schijf en Sakhar keerde terug naar normaal. De dokter vroeg hoe je het suikerniveau zo snel kon verlagen.. Toen ze antwoordde dat Bazylkhan Dyusupov door de schijf keek,
ze is op mij als op het abnormale. Vandaag is het jaar 2019., suiker is normaal. Met betrekking tot de behandeling, als je niet gelooft dat het zal helpen, dan zou je niet moeten beginnen. En de schijf helpt echt.

Totale doofheid. Er was geen enkele tand in de mond. Na twee sessies hoorde ik verschillende uitdrukkingen. Na 3 sessies hoort een praktisch "absoluut oor" duidelijk een gesprek met lage stem via 3 kamers. Er waren tekenen van groei van tanden, gezwollen tandvlees, blootgestelde toppen van snijtanden. Verbeterde algehele conditie van het lichaam, kracht. Heel erg bedankt voor de vreugde van communicatie. BEDANKT voor wat je bent.

Alle twijfels weggeëbd

Op het werk is mijn team niet bijzonder jeugdig met de jeugd, dus ik leer alle roddels en nieuws uit de oorspronkelijke bronnen, ik noem ze zo. Een medewerker heeft onlangs een schijf van een genezer uit Kazachstan meegenomen. Ik sta sceptisch tegenover dit soort producten. Ik herinnerde me hoe mijn grootmoeder in de jaren 90 een pot water voor de tv zette, tegenover hem zat en genoot van een sessie, in die tijd beroemde paranormaal begaafden. Nou, en de mensen van de steppen, zoals ik de Kazachen noem, lijken mij sjamanen met tamboerijnen. Kortom, ik heb deze informatie serieus genomen en vergeten.

Als niet voor één ding, maar. Deze schijf ging naar de handen van het kantoor, want wie de cursus volgde, sprak over hem als een wonder. Er sprong al nieuwsgierigheid van vrouwen en ik vroeg om het een tijdje te nemen. In die tijd probeerde ik te stoppen met kopen. Manieren waarop ik alles heb geprobeerd: patches, boeken, kauwgom, maar de tractie werkte voor mij.

Ik weet niet wat voor soort magie, maar ik ben de verslaving echt binnen een week vergeten. Op de schijf met 7 sessies heb ik ze meestal 's avonds na het werk bekeken. Ik heb een droom hervonden, stopte met het pijnigen in de cervicale regio. Geen spoor van mijn scepticisme.

In de taal van mijn zoon, de genezertaxi's.

Genezen zonder medicijnen

Zo'n schijf werd aan de moeder gepresenteerd door een vriendin die behoorlijk actief is voor haar leeftijd, maar ze heeft nooit pillen en andere drugs gebruikt. Om eerlijk te zijn, ikzelf was geïnteresseerd in deze methode, ik geloofde altijd dat een persoon kan worden genezen door de energiematrix van een persoon te beïnvloeden.

Dus, welke veranderingen zijn er opgetreden met mijn mamula, om te beginnen met het feit dat ze stopte met het gebruik van pillen voor slapeloosheid, de drukstoten die plaatsvonden om volledig verdwenen te zijn. Als het eerder werd verstoord door problemen met de spijsvertering, dan waren ze ook verdwenen, geen constipatie meer waargenomen. Dit zijn natuurlijk niet alle verbeteringen, maar alleen die die het belangrijkst waren.

Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk het is om gezond te worden zonder jezelf met medicatie te verzorgen. Genezing is de toekomst, nu ben ik zelf overtuigd.

Ik kocht een schijf en heb geen spijt, ik had een zieke pancreas (aanhoudende omliggende pijn in het linker lagere hypochondrium) chronische pancreatine, er was ook een onmogelijk brandend maagzuur dat direct na het eten toenam (voordat ik naar de schijf luisterde, maakte ik een echo waar ik hoorde dat ik chronisch was Pancreatin) Ik luisterde 7 keer naar de schijf en begon te wachten, om zo te zeggen, mezelf te observeren en op te merken welke veranderingen. Bijna onmiddellijk merkte ik dat het brandend maagzuur verdwenen was, met de tijd dat de rug en de gewrichten van de armen en benen niet meer pijn deden, maar ook voorbijging aan de zijkant was ik blij en keek ik uit naar het einde van de termijn (toen 7 maanden verstreken) toen er 7 maanden verstreken waren, deed ik opnieuw een echo. De dokter was een beetje verrast door het resultaat (het leek mij), maar ik volgde daar geen speciaal dieet en dronk geen pillen (creon). Ik liet de oudere broer naar de schijf luisteren (hij heeft lupus), de behandelingsperiode is nog niet uitgekomen maar er zijn geen vlekken op de huid, hij gaf de schijf om naar zijn moeder te luisteren, het is moeilijker, op 73-jarige leeftijd, de druk springt, ze hebben niet geweigerd de tabletten te geven, Door te kijken kunnen we, door te kijken, de doses met de tweede of derde dosis verlagen Urs. Ook op het werk gelooft niemand mij, ze zeggen "het is omdat je bent gestopt met het drinken van alcohol", maar daarvoor heeft de hond me gebeten en ik ben tegen hondsdolheid in het ziekenhuis ingeënt en ik heb 6 maanden geen alcohol gedronken en zoiets was het niet. geloof je niet, en Bazylkhan Dyusupov heel erg bedankt.

- Helpt de smaak van het leven opnieuw te ervaren

Pluspunten: helpt, werkt zonder pillen en injecties, zelfs wanneer artsen hun schouders ophalen

Nadelen: voorzichtig met vervalsingen

Het blijkt soms niet voldoende om de medicijnen uit de apotheek te genezen. Vaak halen artsen hun schouders op en proberen de ene kuur na de andere, maar het gewenste effect wordt niet bereikt. Dus het was met mij. Het begon met een kleinigheid - stenen in de gal. De operatie werd met succes uitgevoerd, het dieet werd waargenomen, het gras was dronken, maar na zes maanden leek het lichaam in opstand te komen. Elke dag werd ik wakker met pijn aan de ene kant, dan aan de andere kant, dan aan een migraine. Het deed letterlijk alles pijn, en ik had al tijd om door alle smalle specialisten te rennen en probeerde bijna het hele arsenaal in de apotheek, tot ik eens luisterde naar eenvoudig advies van een zeer ervaren verpleegster uit het ziekenhuis, waar ik bij de volgende behandeling was. Een oudere vrouw raadde me aan de dvd "In the Name of Life" te bekijken, wat een soort videopil is voor alle kwalen. Eerst dacht ik dat ze een grapje maakte - hoe kan een videoclip me helpen als zelfs de dokters niet weten wat en hoe ze me moeten behandelen? We praatten toen waarschijnlijk ongeveer twee uur. De verpleegster vertelde me hoe ze zelf leed met vrouwelijke ziekten en alleen herstelde door video-sessies van Haji Bazylkhan Dyusupov, en hoe ze haar man op dezelfde manier redde van alcoholisme en hoe haar zus herstelde van artritis, en hoeveel mensen ze haar schijf niet gaf, iedereen was gewoon dankbaar. Ik was onder de indruk van de verhalen en besloot dat ik zeker niet erger zou zijn. Ze vroeg mijn moeder om een ​​wonderschijf voor me te bestellen en zodra ze uit het ziekenhuis was ontslagen, begon ze te kijken. Ik begreep hoeveel beter ik was na de eerste sessie. Nu ben ik vergeten om zowel aan pillen en artsen te denken, ik voel me goed en promoot de juiste innerlijke geest en behandeling, allereerst van mijn onderbewustzijn. Dank aan de academicus en erkende genezer Dusupov en mijn dankbare recensie aan zijn schijven "In naam van het leven".

Toen de schijf in een bescheiden verpakking in mijn handen lag, was het voor mij vrij moeilijk te geloven in zijn kracht. Het gebeurde zo dat het leven me leerde geen sprookjes en mirakels te vertrouwen, maar alleen feiten en resultaten te eisen. Eigenlijk was er maar één motivatie om te bekijken - ik zal zeker niet erger worden, dus je kunt zelfs naar de genezer kijken, hij zal ineens verrast zijn. In eerste instantie leek het me dat de film In de naam van het leven me begon te vertellen over zelfvertrouwen en vastberadenheid, maar het bleek dat alles wat gecompliceerder was. Ten eerste geeft de auteur van de methodiek, Haji Bazylkhan Dyusupov, persoonlijk garanties over de effectiviteit van zijn cursus, ten tweede legt hij uit waarom zijn methoden werken, en ten derde helpt hij echt. De inhoud van de therapeutische video is een soort symbiose van woorden, muziek, suggesties en het onthullen van de geheimen van gezondheid. Bij het kijken naar een dvd wordt het alsof het warmer is, alsof het opwarmt met de zon, en rustiger is, alsof iemand haast heeft om al je problemen op te lossen, vrij te maken en te beschermen tegen alle problemen. In één woord, het wordt heel goed, en je begrijpt niet eens meteen waarom. Na slechts een paar sessies realiseerde ik me eindelijk dat ik het heel goed deed zonder pillen, ik had geen pijn en het voelde alsof ik in een levende bron zwom.

Ik stopte met rennen voor de dokters, het is nu echt niet nodig voor mij. Moeder, echter, stond op een lichamelijk onderzoek voor sedatie, en de resultaten vielen volledig samen met mijn gevoelens - het lichaam is gezond en heeft geen medicijnen nodig. De behandelend arts grapte zelfs dat het waarschijnlijk liefde was die zulke wonderen met me had gedaan, maar ik heb eerlijk gezegd me verteld dat deze helende video me had genezen. Het bleek dat de arts goed op de hoogte is van wie Bazylkhan Dyusupov is, de recensies over hem donderen naar het hele ziekenhuis en ik ben niet de eerste aan wie de schijf echt heeft geholpen. De genezer uit Kazachstan wordt geëerd onder artsen, en velen bevelen zijn sessies zelfs aan aan hun patiënten. Zoals artsen uitleggen, is de kracht van medicijnen niet onbeperkt, maar de kracht van het geloof en de innerlijke kunnen soms verbazing wekken en wonderen verrichten. Haji-video's wekken niet alleen vertrouwen op in hun eigen gezondheid, ze werken ook het energielichaam bij, alsof ze de code veranderen die inherent is aan het lichaam, het instellen voor herstel en het goed functioneren van de interne organen.

Om je eigen behandeling te starten, hoef je alleen maar een schijf en een apparaat te hebben om het te bekijken. Je kunt de film alleen of met het hele gezin bekijken, het heeft geen effect op het effect. Trouwens, om Dyusupov te begrijpen, is het zelfs niet nodig om de Russische taal te kennen, zoals blijkt uit de dank van verschillende landen. E Er zijn beperkingen aan de timing van weergaven en hun aantal. De schijf kan van hand tot hand worden doorgegeven - hij verliest de kracht van zijn video niet. Maar het gevoel van kijken van verschillende mensen kan anders zijn. Na de eerste sessie voelde ik me bijvoorbeeld opgewarmd. Ik weet niet hoe ik dit precies moet verklaren, maar terwijl ik de hele tijd rillingen voelde, wou ik mezelf in een deken, kleed of sjaal wikkelen, zo lang iets me bedekte en me een gevoel van warmte gaf. Na het bekijken van de schijf, maakte dit gevoel plaats voor een gevoel van veiligheid, alsof ik het lang koud had en eindelijk opgewarmd was. Maar mijn moeder, die in naam van het leven met mij mee moest kijken, nadat de film altijd 2 uur goed geslapen had, herinnerde zich alleen dat de pijn in haar gewrichten voorbij was en dat de migraine pas na een tijdje ophield te verschijnen.

De inhoud van de schijf is geen speelfilm met speciale effecten, maar het fascineren ervan is een feit. De verklaring voor de video stelt dat Dusupov, in naam van het leven, verschillende jaren heeft ontwikkeld en geperfectioneerd, totdat hij de methodologie tot het ideaal bracht. Alle fondsen van de verkoop van schijven, de academicus stuurt naar zijn gezondheidscentrum, om mensen weer te helpen. Ondanks zijn grote populariteit en veel mensen die hem dankbaar zijn, leeft de genezer bescheiden en houdt hij niet op te citeren de wijsheid dat een gezonde bedelaar veel gelukkiger is dan een zieke, vervallen koning. Daar kan ik het niet mee oneens zijn. Nu voel ik me eindelijk echt gelukkig, want ik ben vol energie, er zijn geen pijnen of vreemde sensaties, onbegrijpelijke angsten en zorgen zijn voorbijgegaan. Ik weet zeker dat het leven mooi is en dat ik er niet genoeg van krijg.

Na mijn genezing heb ik veel gesproken met mensen op de Haji-forums. Ik schaam me niet om het aan te bevelen aan mensen die behandeling nodig hebben, omdat ik zelf al deze pijn heb meegemaakt: als je hevige pijn hebt en geen medicatie verlichting geeft. Ik dring er niet op aan om weg te lopen van ziekenhuizen en alleen videocursussen te behandelen, maar ik raad je sterk aan om alleen maar te proberen In de naam van het leven van Bazylkhan Dyusupov te zien en zijn kracht te zien. Soms gebeuren er nog steeds wonderen - nu moet ik het toegeven onder druk van onbetwistbare feiten en mijn eigen welzijn.

Het enige dat ik u wil waarschuwen - wees voorzichtig bij het bestellen. Helaas, bedriegers eren niets heiligs en zelfs de schijven van de genezer zijn schaamteloos vervalst. Om niet het slachtoffer te worden van bedriegers, raad ik u aan de disk van Bazylkhan Dyusupov te bestellen bij zijn officiële distributeurs -. Bij aflevering hebben ze geen problemen: Moskou, St. Petersburg, Jekaterinenburg en andere steden worden regelmatig schoongemaakt. De service is aangenaam en de schijf wordt geleverd in een intacte originele verpakking. Start het browsen om aan de slag te gaan.

Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov werd geboren op 1 januari 1956 in het afgelegen dorp Vysokogorka, gelegen in de wijk Kurchum in de regio Oost-Kazachstan. Toen konden zijn ouders niet eens suggereren dat dit kind uit een eenvoudig en gewoon gezin later een beroemde folk genezer zou worden, Haji Dyusupov.

Geneeskunde Bazylkhana Dyusenbievicha begon al op jonge leeftijd te interesseren. Hij probeerde altijd anderen te helpen en begon, samen met het bestuderen van de structuur van het menselijk lichaam en de mogelijkheden van het lichaam, de farmacologie en de schadelijke effecten op het menselijk lichaam van chemicaliën te bestuderen. In dit opzicht begon hij te zoeken naar manieren om het menselijk lichaam zonder drugs te behandelen - folk remedies en begon het pad van volksgenezing ernstig te bevorderen.

In 1995 werd Bazylkhan Dyusupov opgeleid aan de School of Traditional Medicine van het Republikeinse Wetenschappelijk en Praktisch Centrum voor Oosterse en Moderne Geneeskunde onder het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Kazachstan en ontving een certificaat in de cyclus "Bio-energie, Helderziendheid en Aurovision" en begon onmiddellijk te oefenen in een behandelingscentrum dat door hem werd georganiseerd. Na een tijdje begint dit medische centrum (een klein appartement waarin Dusupov's genezingspraktijk plaatsvindt) te worden bezocht door tientallen mensen, en dankzij zijn diepe kennis, liefde voor mensen en oprechte wens om hen te helpen, ontving Bazylkhan Dyusupov talloze dankbare opmerkingen. Zijn methoden willen steeds meer mensen testen die hulp nodig hebben. Maar de volksgenezer zelf geloofde dat hij pas aan het begin van een lange reis was begonnen en zich als een constant trainingsdoel stelde en zijn eigen kwalificaties ophief op het gebied van genezing.

Zo ontving hij in 1996 een diploma in Hypnology, een diploma in Folk Healing na zijn studie aan de Hypnoseschool in Moskou bij het Internationaal Centrum voor Ontwikkeling van Sociale Initiatieven en een diploma om zich te kwalificeren als bio-energie-efficiëntie aan de Academie voor Esoterische Wetenschappen. Daarna studeerde hij aan de School voor Traditionele Geneeskunde van Kazachstan op de cyclus "Spirituele Heling", in 1998 studeerde hij in Sint-Petersburg onder de programma's van de Wereldvereniging voor Traditionele Geneeskunde bij UNESCO "Theorie en praktijk van massage" en "Alternatieve geneeskunde en psychologie" en ontving diploma's op het gebied van "Massagetherapeut" en "counseling psycholoog". Tegelijkertijd kreeg Haji Bazylkhan Dyusupov toestemming om gezondheidspreventiesessies te houden met behulp van methoden die door de Moskouse Hypnoseschool in samenwerking met het Internationaal Centrum voor de Ontwikkeling van Sociale Initiatieven werden ontwikkeld, evenals het recht om lokale afdelingen van de school te organiseren. Steeds meer mensen die het vertrouwen in de officiële geneeskunde hebben verloren, komen naar Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov, in de hoop op genezing en de hulp van een traditionele genezer en volledig herstel te ontvangen, een gelukkig leven te beginnen.

De verdiensten van de folk-genezer van Kazachstan kunnen lange tijd worden vermeld, omdat hij nooit is gestopt in zijn ontwikkeling, zijn vaardigheden als volksgenezer voortdurend verbetert en met grote toewijding en energie werkt. Voor zijn onschatbare bijdrage en werk gericht op het behandelen van duizenden patiënten, ontving de folk genezer Bazylkhan Dyusupov herhaaldelijk diploma's, certificaten, diploma's, evenals orden en medailles van het staatsniveau. Bazylkhan Dyusenbievich maakte een bedevaart (hadj), waardoor hij nu veel respect heeft in moslimlanden. Dat is waarom het woord "haji" wordt toegevoegd aan het begin van zijn naam, en onder moslims wordt een dergelijke persoon beschouwd als bekleed met heiligheid.

Sinds 2011 begon Haji Bazylkhan Dyusupov genezingsseminaries te houden in Moskou voor iedereen. Hij bracht een audio-video-show uit over een unieke genezingsmethode 'In naam van het leven'. Genezingssessies hebben meer dan 15 jaar helende ervaring, de diepste kennis en ongetwijfeld talent van Bazylkhan Dyusupov verzameld. Deze dvd-sessies hebben duizenden mensen uit Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Kazachstan geholpen te genezen van een verscheidenheid aan ziekten en kwalen, waaronder zelfs die die de traditionele geneeskunde ongeneeslijk noemt. Sessies kregen persoonlijke aanbevelingen van beroemde mensen zoals de finalist van de 6e "Battle of Psychics" Kazhett Akhmetzhanova (videoreview kan worden bekeken) en de host van het populaire tv-programma op TNT-kanaal "Onverklaarbaar, maar waar" - Sergey Druzhko (recensie).

Haji Bazylkan Dyusupov kan met recht een 'mannenlegende' genoemd worden, niet alleen de videosessie 'In naam van het leven', maar ook zijn andere videosessies, bijvoorbeeld van diabetes, alcohol- en tabaksafhankelijkheid, van osteochondrose, van aandoeningen van het bewegingsapparaat en t d) zijn uniek in hun soort en hebben enorm veel succes en talrijke beoordelingen gekregen. Sessies hebben geen analogen in de wereld en worden zelfs uit de VS en Europa besteld. De techniek van de videosessie omvat de correctie en het herstel van iemands aura (het energielichaam van een persoon), waarna alle ziektes verdwijnen, het hele lichaam wordt vernieuwd. Als je jezelf en je geliefden een vol en gelukkig leven wilt geven waarin er geen plaats is voor ziektes, dan kan Haji Bazylkan Dyusupov je hiermee helpen!

De video is nog niet geladen. Ververs de pagina later.