Saribekyan Albert Saribekovich beoordelingen

Kneuzingen

Het hoofd van de afdeling, doctor in de medische wetenschappen, professor, neurochirurg van de hoogste kwalificatiecategorie Albert Saribekovich Saribekyan studeerde in 1972 af aan het Yerevan State Medical Institute met een graad in medische zorg. Al meer dan veertig jaar is hij vruchtbaar bezig met praktische, wetenschappelijke en onderwijzende activiteiten.

Professor Saribekyan is de auteur van zeventig publicaties en twee monografieën, hij heeft certificaten voor vier uitvindingen op het gebied van geneeskunde. Hij kreeg een diploma van het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie. Van 1998 tot heden, A.S. Saribekyan beheert de neurochirurgische afdeling van GKB 15 O.M. Filatova. Gedurende deze tijd hebben ze niet honderd patiënten gered.

Chirurgische behandeling van verschillende soorten intracraniale bloedingen (breuken van arteriële aneurysma's en arterioveneuze misvormingen van de hersenen, hemorragische beroertes, spontane intracerebrale bloedingen) wordt georganiseerd in zijn afdeling.
Chirurgische behandeling van patiënten met hersen- en ruggemergtumoren neemt een belangrijke plaats in in het werk van de afdeling.
Ook wordt het verwijderen van hernia's van tussenwervelschijven uitgevoerd door microchirurgische discectomie.

Alle moderne chirurgische methoden voor de behandeling van patiënten met intracraniële bloedingen en hersentumoren en ruggenmergtumoren zijn geïntroduceerd in de praktijk van de afdeling. Professor Saribekyan, samen met het personeel van de afdeling, ontwikkelde originele, minimaal traumatische methoden voor het verwijderen van intracerebrale hematomen bij patiënten met hemorragische beroerte. Ze omvatten de verwijdering van hematomen door kleine openingen met behulp van lokale fibrinolyse met puroplazan, evenals het gebruik van endoscopische technieken.

Neurochirurgische afdeling GKB №15 hen. OM Filatova is een pionier in het gebruik van deze techniek in ons land en heeft de grootste ervaring met soortgelijke operaties in Rusland en Europa. De afdeling heeft een geoptimaliseerde tactiek ontwikkeld en toegepast voor de behandeling van patiënten met een gecompliceerd beloop van arteriële aneurysma-breuken.

Niet kraken!

behandeling van gewrichten en wervelkolom

  • ziekte
    • Arotroz
    • artritis
    • Spondylitis ankylopoetica
    • bursitis
    • dysplasie
    • ischias
    • myositis
    • osteomyelitis
    • osteoporose
    • breuk
    • Platte voeten
    • jicht
    • radiculitis
    • reumatiek
    • Hielspoor
    • scoliose
  • gewrichten
    • knie
    • brachiale
    • heup
    • benen
    • handen
    • Andere verbindingen
  • wervelkolom
    • wervelkolom
    • osteochondrose
    • Cervicale regio
    • Thoracale afdeling
    • Lumbale wervelkolom
    • hernia
  • behandeling
    • oefeningen
    • operaties
    • Van pijn
  • anders
    • spieren
    • bundels

De beste neurochirurgen van Moskou op de rug beoordelingen

Neurochirurgen van Moskou - recensies, prijzen, op voorraad

Wat is een neurochirurg?

Ik wens je oprecht herstel

Wat doen neurochirurgen?

  • Zeker betere bediening
  • Veel geluk en geduld, je zult slagen! ! Als u vragen hebt, neem dan contact op, help, dan ik kan.
  • Assistant.
  • Adres: 125047, Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya ul., D. 16
  • Oud gebouw: 1e Tverskaya-Yamskoy Pereulok, 13/5
  • 107150, Moskou, st. Losinoostrovskaya, Vlad. 43
  • Neurochirurgische afdeling
  • Onderzoeksinstituut voor neurochirurgie. Acad. N. N. Burdenko RAMS
  • duizeligheid;

Wanneer moet ik naar een neurochirurg verwijzen?

Een neurochirurg is een specialist die patiënten diagnosticeert en behandelt na acute verwondingen, evenals patiënten die lijden aan pathologieën van het zenuwstelsel. Het veld van activiteit van neurochirurgen, naast zenuwen, omvat de schedel en hersenen, dat wil zeggen, alle pathologieën die worden waargenomen met de hersenen en het perifere zenuwstelsel.

  • http://spinet.ru/conference/forum33.html
  • razmalevich
  • Evgeny Mikeladze

Waar in Moskou is de beste neurochirurgie?

Telefoon: (495) 727-00-03, (499) 187-08-17

119992, Moskou, Abrikosovsky baan, d 2, chirurgisch gebouw (G).

Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya, 16

Arm- en / of schouderpijn,

Naast het diagnosticeren, maken en bevestigen van de diagnose in klinieken in Moskou, verwijderen neurochirurgen prompt tumoren, elimineren ze de effecten van bloedingen, compressie van zenuwvezels en soortgelijke stoornissen. Raadpleging van neurochirurgen in Moskou is noodzakelijk als zich een wond voordoet, zijn er aandoeningen aan de activiteit van het bewegingsapparaat en endocrinologische aandoeningen. Onder de laesies van het zenuwstelsel die worden behandeld door een neurochirurg:

ENGEL VAN GELUK EN GELUK

Om te doen. Twijfel - vraag drie meer verschillende artsen.
Met dergelijke symptomen is het noodzakelijk om te doen, het belangrijkste bij een goede chirurg.
Wat zijn de twijfels in deze situatie? Natuurlijk moet je worden geopereerd. Veel geluk en gezondheid)))
Natalinka
Probeer hier te chatten. maar ik denk niet dat het goedkoop zal zijn

Waar kan ik een goede neurochirurg vinden en bij voorkeur goedkoop in Moskou?

(499) 248-11-29 - neurochirurgische afdeling.
www.nsi.ru
Constante schommelingen in de bloeddruk.
Overtreding van de werking en ontwikkeling van cerebrale vaten, evenals de membranen ervan;
Want dit is iets dat geen kwaad zal doen, maar het is de moeite waard te onthouden dat er veel meer negatieve tekens zijn, de eerste is de prijs van de operatie, de tweede is dat de HERRY in de 3-5-10 jaar weer iets hoger zal worden. Artsen weten waarschijnlijk niet dat een hernia een interne overtreding is en het is de moeite waard om het te behandelen, en geen geld in je zak te steken en een persoon te vermoorden
En gebruikers zullen u niets over het onderwerp kunnen vertellen - zelfs als er geen foto's zijn, op basis van wat u moet adviseren? Door de tijd uit te rekken, kunt u de situatie verergeren. U hebt al een verwaarloosd geval - vertebrale hernia kan in 80% van de gevallen zonder een operatie worden behandeld. Je bent laat om Borjomi te drinken...
nihil
Schwarzes blut
voor. Anders zal het kwaad doen. Tot het "snel".. Dus, de operatie - de beste manier!
Galina Avanesova
Locatiekaart
(499) 766-47-04 - record voor raadpleging in het register.
Het spinale compartiment is er ook - je kunt daar een quotum krijgen.
Ze worden doorverwezen naar een neurochirurg voor hernia's in de thorax regio, die worden uitgedrukt in pijn in het borstbeen (soms met scoliose), evenals in hernia's in de lumbale regio, die zich manifesteren in gevoelloosheid van de tenen, pijn in de lumbale regio, benen, voeten, benen. Vaak wordt de pijn aan de achterkant van de dij gegeven, soms aan de voorkant van de dij, het zijoppervlak tot aan de voet.
Tumoren van de schedel (inclusief de basis);
TopClinic Israel
Raak eraan gewend om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en nooit naar iemand te verplaatsen. Hernia op de wervelkolom hangt nauw samen met het probleem van verantwoordelijkheid! Denk er eens over na!
Dus artsen, bovendien, neurochirurgen zeggen om te DOEN, en je denkt en stelt vragen aan ongeschoolde mensen of niet? Ja, je bent in je gedachten. Dat wil zeggen dat je in principe bereid bent om te luisteren en het eens bent met NIET-professionals en NIET om een ​​operatie te hebben ?? ? Ja, je bent in je gedachten. !
Mijn vader heeft een lumbale hernia.
sneeuw
Absoluut - om te doen. In goede neurochirurgie.
Sergey Makov
Federale Staat Gezondheidszorg Instituut Klinisch Ziekenhuis №83 van het Federaal Medisch en Biologisch Agentschap van Rusland

En op basis van het wetenschappelijk onderzoeksinstituut is er een kliniek van minimaal invasieve interventies Axis (maar dit is al betaald)

Neurochirurgen in Moskou ontvangen patiënten met hoofdletsel. Ze worden naar hen gestuurd met verlies van bewustzijn, duizeligheid en hoofdpijn, oorsuizen, coördinatiestoornissen en slechte perceptie van informatie. Neurochirurginterventie is ook vereist voor aandoeningen van het zenuwstelsel, de hersenen en de activiteit van het ruggenmerg.

Tumoren en eventuele vasculaire anomalieën van het ruggenmerg;

Het meest onverstandige idee is om cruciale beslissingen te nemen op basis van i-Net-adviseurs. Het is goed, als er tientallen zijn, tenminste 1-2 professionals. En groot geluk, als je naar die weinigen luistert. Maar gezien de professionele ervaring, wil ik u advies geven: overleg met verschillende andere specialisten van verschillende klinieken (bij voorkeur grote, bekende klinieken of ziekenhuizen met vele jaren ervaring) en als u kunt, naar een buitenlandse kliniek gaan.

Als er bewijs is, waarom twijfel je dan? Als je dat niet doet, zal je toestand geleidelijk verslechteren en zal er een moment komen waarop je niet meer kunt lopen.

Op een gegeven moment (ongeveer 10-12 jaar geleden), stuurden de artsen hem voor een operatie, zijn rug deed pijn en de pijn werd aan het been gegeven. Volgens de artsen was de hernia groot (ik weet niet precies welke grootte) en de operatie was zeer snel nodig. Maar papa besloot de andere kant op te gaan. Een bekende vrouw die zo'n operatie had ondergaan, ontmoedigde hem op tijd, omdat ze nauwelijks achter haar aanliep - haar zenuwen waren beschadigd.

Beste, het antwoord is simpel: als ze zeggen - het is noodzakelijk om de operatie uit te voeren, doe het dan. Omdat als u het nu niet doet, het probleem mogelijk begint. De gevolgen zijn pijn, flauwvallen, reanimatie (of iets dergelijks). En dan dezelfde operatie. Maar in een vergevorderd stadium kunnen artsen niet langer helpen. En nu is er een kans. En zeker behoorlijk groot, dat alles goed komt.
Ik ken per ongeluk de geniale neurochirurg (hij opereerde op mijn dochter) - hij was verantwoordelijk voor de neurochirurgische afdeling in het ziekenhuis nummer 15 (genoemd naar Filatov) in Vykhin. Nu heeft hij zijn eigen oefening.
Ik communiceer niet met de afdeling neurochirurgie.
Neurochirurgische afdeling
Vasily Zhukov

Spinale hernia-operatie - voors en tegens, wat te doen?

Tumoren en afwijkingen van de zenuwwortels, evenals hun vliezen;
Filaret
Ik heb het programma bekeken, nu kun je een operatie uitvoeren met een kleine incisie, mensen worden na een paar dagen naar huis gelost, ik denk persoonlijk dat je de artsen moet vertrouwen
In gehoorzaamheid aan de medische ethiek, kan ik niet direct de vraag ja of nee beantwoorden, de patiënt neemt altijd zelf de beslissing! MAAR ik kan opties geven en als je de mogelijkheid / het geld hebt, kun je de beste standaardoptie kiezen.
Vader zelf begon te worden behandeld. Om dit te doen, hing hij een horizontale balk op en elke ochtend begon hij eraan te warmen: hij hing en voorzichtig, boog lichtjes zijn benen, maakte bochten met zijn lichaam, trok omhoog, bewoog zijn benen in een cirkel, MAAR alles zonder plotselinge bewegingen! Zodra hij voelde dat hij weer een lef drukte - op de horizontale balk. Ook hadden we bijna elke avond een rugmassage voor de vader, begonnen met een long, dan, ergens in een maand, liep ik al op mijn rug met mijn benen (tot ik opgroeide en meer dan 40 kg woog). Trouwens, ik heb het vestibulaire apparaat op zo'n manier ontwikkeld :))). Als iemand echter op de rug loopt, is het erg belangrijk dat de eerste stappen niet in het hernia-gebied worden genomen, maar boven of onder (afhankelijk van uw locatie) en zeer hoog zijn, zonder plotselinge bewegingen, bij voorkeur langs de wervelkolom.
OLGA LOSEVA
Ben je een Moskoviet? Dus vind hem! Als hij het zelf niet doet, is zijn consultatie veel waard, en niet in de zin van geld.
Olyushka
115.682 g. Moskou, Orekhovy Boulevard, 28
Institute of Neurosurgery vernoemd naar academicus N. N. Burdenko
In sklifa

Bloedsomloopstoornissen in de hersenen die een operatie vereisen;

Tolereren is niet nodig. Artsen bieden niet alleen aan om geopereerd te worden.

Er zijn 2 hoofdopties: 1. laminectomie 2. Endoscopische hernia-reparatie.

Zes maanden later vonden artsen bijna 2 maal minder hernia.

Waar is de hernia en hoe groot.? Ik heb in mijn cervicale regio 2 stks bij 4 mm, in het thoracale gebied 2 stks bij 4 mm + hemangioom grote en paravertebrale cyste. al voorgeschreven operatie aan de hals. maar ik sprak met mensen, ging naar verschillende andere specialisten, consulteerde op internet op verschillende sites en besloot me niet te haasten.
SARIBEKYAN ALBERT SARIBEKOVICH
Bepaal de verlangens, goed of niet duur?
Telefoon van het Departement voor Neurochirurgie: (495) 395-63-95 - http://www.doctordurov.ru/
125047, Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya ul., D. 16
Kostarny-glorie
Diverse craniocerebrale letsels;

Toen ik een vraag had om te doen of niet: ik ging naar de 2de verschillende neurochirurgen en kreeg een antwoord in het ene geval, in het andere, ga daarheen en onderzoek daar bepalen we. Daarvóór lag ze met ergernis, waarna de neurologen zeiden dat als er een irritatie direct aan de neurochirurgen was. Dat wil zeggen, van de 3 antwoorden zijn er twee die moeten worden bediend. In het midden werd ik behandeld door de Chinezen (het is vreselijk om meteen een operatie te ondergaan) - zonder effect en met een lege portemonnee. Op het einde: gemaakt en tevreden. Ik kan normaal bewegen en normaal werken.

1. Dit is een standaardoptie, wordt gedaan op elke neurochirurgische afdeling, revalidatie kost meer tijd en meer traumatisch. Maar dit is geen slechte optie, beter dan zonder een operatie..

Tijdens de behandeling waren er storingen (als gevolg van het werken met gewichtheffen), pijnaanvallen werden verwijderd met "Baralgin" -stokken (V / m) en rust (mijn vader sliep op harde oppervlakken en op een vlak kussen). Na de injectie bleef ik een paar dagen wakker, als ik voor zaken opgroeide, liep ik met een steun (een soort stok) en dan weer voor de oefeningen.
Trouwens, ik weet niet welke methode je zal verwijderen, maar voor mij
Nou ja, of in Burdenko... En dan zijn neurochirurgen van extra klasse allemaal bekend met elkaar. :)
Igor Zhilnikov
Prijzen voor medische diensten
Oud gebouw: 1e Tverskaya-Yamskoy Pereulok, 13/5
Nergens! wat artsen zijn zo'n ziekenhuis!
Allerlei aangeboren afwijkingen gevonden tijdens de ontwikkeling van de hersenen, evenals de schedel;
Het hangt af van wat voor soort hernia, waar en welke grootte. Ik heb een hernia van 5 mm. 2 jaar waar en zo snel als niet behandeld,
beestachtigheid

2. Het is duurder, maar ook de beste methode tot nu toe. Het kan op geen enkele afdeling worden gedaan, alleen met de beschikbaarheid van geschikte apparatuur en specialisten. Rehabilitatie is sneller. Minder traumatisch.

Zodra de hernia afnam, begon de vader de stanza en de buikspieren te versterken, zodat ze de wervelkolom goed vasthielden en de kans op instorting verkleinden.

Ze zouden een snee in de nek maken en de implantaten inbrengen. Welnu, ik lees in onze Oekraïense krant "Segodnya" een artikel over professor Pedatchenko die hernia met een nieuwe methode verwijdert, met een kleine incisie door de endoscoop een naald met een dilator en tondeuse, een hernia

Onderzoeksinstituut voor neurochirurgie. Acad. N. N. Burdenko RAMS
Je kunt het vinden, maar geen geld
Locatiekaart
Tel.: (095) 251-03-25, (095) 251-08-72
Tatjana Vedenina
Pijnsyndroom bij pathologieën van het centrale en perifere zenuwstelsel;

Ontmoette met mensen die na een tijdje op een plek geopereerd zijn, klimt in een andere.

Ik ben eigenlijk tegen alle chirurgische ingrepen, maar er is geen andere uitweg. Natuurlijk moet je het doen.

Nu, gedurende 7 jaar, is er geen enkele inzinking geweest (of zelfs meer) (en papa is al ouder dan 50). Hij leeft een normaal leven, werkt in de grafische industrie, en hij moet zowel de apparatuur als de stapels papier verhogen, enz.

Bijt en trek een speciale kraag aan. helemaal opnieuw

Het Institute of Neurosurgery vernoemd naar academicus NN Burdenko is het centrale onderzoeksinstituut voor neurochirurgie van Rusland, een van de oudste neurochirurgische klinieken, die sinds 1932 zijn geschiedenis telt. Momenteel is het instituut 's werelds grootste kliniek, die zorg verleent aan patiënten met ziekten van het centrale en perifere zenuwstelsel.
maximus
Central Clinical Hospital №2 genoemd naar N. A. Semashko "JSC" Russian Railways "

Staat het niet in Sklifosovsky)))))))))))))))

Neurologische irritatiesyndromen, evenals verlies van functie in ziekten van de wervelkolom (hernia's tussenwervelschijven, enz.) En andere ziekten.

En er waren zulke gevallen en er waren gevallen die vertraagd waren en terwijl ze geopereerd werd, stortte ze in...

Ik denk dat een dergelijke vraag moet worden opgelost door een professional en beter niet door een.

Maar let op - nauwkeurigheid met gewichtheffen, tocht en andere factoren moet constant zijn! Wanneer u iets opheft, houd de ruggengraat extreem recht! Niet buigen, buigen, enzovoort, alles zou moeten stijgen vanwege de kracht van de beenspieren (heupen - de sterkste spieren van het skelet), voor je draagt ​​niets, het is beter om gelijke gewichten aan de zijkanten in je handen te houden.

Verzonden aan een neuropatholoog, conclusie: ik kan de operatie, het convulsieve hersensyndroom na een beroerte niet uitvoeren. / in 50 /

Meer dan 76 jaar werk bij het instituut, stabiele klinische en wetenschappelijke tradities zijn ontwikkeld, die een hoog niveau van diagnostiek en behandeling mogelijk maken.

Institute of Neurosurgery vernoemd naar academicus N. N. Burdenko

RNCH ze. Acad. B.V. Petrovsky RAMS

Neurochirurgen in Moskou worden behandeld met een vermoeden van een hernia in de cervicale regio. In dit geval kan de patiënt zowel afzonderlijk als in het complex worden geobserveerd:

Dus dit is allemaal individueel. Ik behoud mijn normale toestand in de kliniek voor revalidatiebehandeling, die zich op ul bevindt. Talalikhina d. 26 Daar heb ik mijn eigen rodanbron hier met deze baden en andere fysieke ingrepen. U kunt een kaartje krijgen in uw kliniek, hier is een gedetailleerde link over de kliniek. http://www.mosgorzdrav.ru/skbvl

Hallo Ze hebben je veel advies gegeven en zijn extreem motiverend. Je hebt niet geschreven wat een hernia. Als intern geen sprake is van zelfmassage. Het wordt behandeld door fysiotherapie of een operatie en moet zo snel mogelijk worden behandeld. Anders kan een inwendige hernia een beknelde zenuw en verlamming veroorzaken. Wanneer de interne hernia geen belasting kan zijn, maak je sprongen. Ik ben een dokter.

Daarom raad ik je aan om niet te haasten, probeer de oefeningen zelf te doen en kijk naar het resultaat. Maar je moet voorzichtig beginnen.
Als je niet kunt lopen, heb je geen keus en is er geen geduld
Het instituut bestaat uit tien gespecialiseerde neurochirurgische afdelingen waarin dagelijks meer dan 200 patiënten met verschillende pathologieën van het zenuwstelsel (inclusief kinderneurochirurgie) worden behandeld. Het instituut is uitgerust met de modernste diagnostische apparatuur van toonaangevende fabrikanten (GE, Philips, Siemens). Om chirurgische problemen op te lossen, worden alle moderne neurochirurgische technieken gebruikt: stereotaxis en neuronavigatie, neuro-endoscopie, enz.
125047, Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya ul., D. 16
129128, Moskou, st. Budayskaya, 2

City Clinical Hospital № 15 genoemd. OM Filatova (GKB 15)

Adres: Moskou, st. Veshnyakovskaya, 23

Bedrijfsmodus: Stationair: de klok rond

Weekends: geen weekenden

Telefonisch contact opnemen: Referentie interne afdeling: 8 (495) 375-71-83, 8 (495) 375-71-74, 8 (495) 375-71-01

Aanvullende beschrijving

Hoofdarts, PhD, Valery Ivanovich Vechorko, 8 (495) 375-04-47.
Ontvangst van de burgers: maandag, woensdag van 15:00 tot 17:00, elke eerste zaterdag van de maand - op afspraak (telefonisch 8 (495) 375-04-41)

Telefoons City Clinical Hospital № 15 genoemd. OM Filatov (GKB 15):
Referentie in de patiënt: 8 (495) 375-71-01, 8 (495) 375-71-83, 8 (495) 375-71-74
Achtergrond CDC: 8 (495) 375-37-70
Achtergrond kraamkliniek: 8 (495) 375-31-00
Receptie 8 (495) 375-13-42
Medische zorg op een betaalde basis 8 (495) 375-15-55
Adviescentrum voor diagnostisch centrum aan specialisten 8 (495) 375-37-71
Record naar de oogarts: 8 (495) 375-20-60
Afdeling Transfusiologie (donoren) 8 (495) 375-13-02
Noteer het beleid OMS en richting, aan specialisten cardiologen en oogartsen 8 (499) 786-49-45
Managers van het kraamkliniek (alleen voor betaalde diensten) 8 (916) 614-61-90

City Clinical Hospital № 15 genoemd. OM Filatov is een van de grootste moderne medische centra in Moskou. Elk jaar krijgen ongeveer 40 duizend patiënten een behandeling. Unieke medische ervaring stelt ons in staat om hooggekwalificeerde en gespecialiseerde medische zorg te bieden in complexe en noodgevallen. De kliniek heeft een sterk en goed gecoördineerd team, waarachter succesvolle langetermijnpraktijken en wetenschappelijke prestaties zijn gesitueerd, die uiteindelijk onderdeel werden van het dagelijkse werk. De instelling presenteert de volgende gebieden van de geneeskunde: cardiovasculaire chirurgie, neurochirurgie, cardiologie, neurologie, oogheelkunde, verloskundige zorg, traumatologie, gynaecologie en anderen.
City Clinical Hospital № 15 genoemd. OM Filatov is:
- uitgebreide medische expertise in noodsituaties;
- geavanceerde benaderingen voor de diagnose en behandeling van vele ziekten (gebruik, met inbegrip van low-impact technologieën van chirurgische behandeling, die de tijd minimaliseert dat de patiënt in de kliniek is na de operatie);
- wereldstandaarden van zorg;
- modern advies- en diagnosecentrum;
- hoge professionaliteit van het personeel.
Met dergelijke voordelen, City Clinical Hospital № 15 genoemd. OM Filatov ontwikkelt en verbetert constant het professionele niveau van artsen, breidt uit en verbetert de wetenschappelijke en technische basis en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur.

City Clinical Hospital № 15 genoemd. OM Filatov - hoe kom je er:

Routebeschrijving vanaf het metrostation Novogireevo:
Bus 247, 615, Trolley 64, Route Taxi 114m, 993, 64m, 247m, 573 tot stop "15th City Hospital"
Routebeschrijving vanaf het metrostation Vykhino: bus 232, 247, 615, trolleybus 30, 64, route-taxi 114m, 993, 64m, 247m, 573.114m, 993, 64m, 247m, 573 tot halte "15e stadsziekenhuis"

Afdelingen van het City Clinical Hospital № 15 genoemd. OM Filatov (GKB 15):

  • Stationaire afdelingen
  • Kraamkliniek
  • Vrouwelijk consult
  • Consultatief en diagnostisch centrum
  • Laboratoria, paraklinics
  • Interdistrict Departement voor Multiple Sclerose (MORS)
  • Afdeling Pathologie
  • Ziekenhuizen voor kort verblijf

Beoordelingen City Clinical Hospital № 15 met de naam. OM Filatov (GKB 15) | Totaal aantal beoordelingen: 86

15 oogheelkunde, 11e verdieping.

Beste Lyubov Semenovna!

Bedankt voor het vermogen om comfort te creëren
Omdat de patiënt hier veilig kan worden behandeld,
Voor de frames die voor u werken,
Wat het personeel voor ons doet.

Opgedragen aan: Hoop BV, Anastasia Sergeevna en andere artsen.

Je hebt Hippocrates geen eed gezworen,
Met hun werk, hun houding ten opzichte van patiënten, bewezen ze
Dat je in het leven je correct hebt gevonden.
Ik ben blij:
Je handen hebben veel geholpen.
Hartelijk dank Wrap B.V. en alle artsen
Ik zeg: "Ik wil hun vaardigheden verder verbeteren!"
Er zijn immers geen belemmeringen voor het lesgeven
Laat alleen het felle licht je kant op schijnen!

Opgedragen aan: medische professionals.

Alle verpleegsters en de verpleegster vallen naar ons toe dus
Wat ik weer wilde, je kon overal mee helpen.

18 oktober 2016 operatie bij de Hoop Bogdan Vladimirovich.
IN HANDEN WORDE IK BEN EEN PRACHTIGE ARTS.
HIJ IS EEN ARTS VAN GOD SPREKEN VAN PATIËNTEN I.
DERGELIJKE ARTSEN WIJ VRAGEN TE PROMOTEN
NIET IEDEREEN KAN SIERADEN VOOR RECHTVAARDIGHEID VERRICHTEN.

BEDANKT EN EEN HIERONDER BOOG. KOMT AAN U MET EEN TWEEDE OOG. GEZOND ZIJN.

MET ENORME RESPECT VOOR U VOOR HOOG PROFESSIONALITEIT EN ENKEL
MENSELIJKE DEELNEMING.

GUSLINSKAYA VALENTINA NIKOLAEVNA.

In plaats van het sorteren en elimineren van de pijn - Ontladen!

Ik wil mijn niet erg gelukkige beoordeling van mijn verblijf in de gynaecologische afdeling van het 15e stadsziekenhuis opeten.

Op 27 augustus gordde een wilde pijn in mijn maag me, dat ik niet kon inademen, niet bewegen of opstaan. ingeslikt pijnstiller, geslapen. Werd wakker van een wilde pijn. De pijn was in de onderbuik, steken, maar niet slopende, gaf heel veel in het rectum, maar aan de bovenkant (in hypochondrium) volgens de sensaties was ik recht in stukken gesneden. Ze hebben een ambulance gebeld. We kwamen aan, keken, reden in 15 bergen. het ziekenhuis. Ik weet niet wat de bedoeling van de ambulance is, want toen, op de eerste hulp, bracht ik 4, 5 uur door! Met de gezamenlijke inspanningen van de gynaecoloog en de chirurg werd ik gediagnosticeerd met het plaatsen van de linker eierstok (de opening) en naar de gynaecologie gestuurd, waar ik een rubberen verwarmingsmat met ijs op mijn maag kreeg als de primaire behandeling.

Op echografie was alles niet helemaal slecht, interne bloeding was klein en een spoedoperatie was niet nodig. Het bloeden stopte en ik voelde echt niet de eierstok, maar de pijn in het hypochondrium zorgde ervoor dat ik niet leefde. Twee dagen lang woonde ik in de hel, de pijn scheurde me op, ik kon niet altijd op het bed zitten en kroop bijna naar de procedure voor een injectie, ik sliep nauwelijks en hield het ijs constant op mijn maag. De dokter voor mijn smeekbeden om hulp en het geklaag van ondraaglijke pijn antwoordde: "Laten we gaan voor een operatie, aangezien dat niet kan, maar je bent in orde met de echografie." Dat wil zeggen, zij gaf de verantwoordelijkheid voor de keuze van de behandeling de schuld! Ik zou gaan voor elke operatie om deze pijn te elimineren, maar het idee dat het niet de onderbuik was die me pijn deed en de dokter zei dat de maag me geen pijn zou doen, en dat het eerder gewoon een irritatie was voor de voorbije bloedingen, me achtervolgde.

Na enige tijd werd ik uitgenodigd door het hoofd van de afdeling voor de inspectie en samen met mijn arts, na mij te hebben onderzocht en te horen klagen over ondraaglijke pijn in de maag, lachten ze en stelden ze voor dat ik zou moeten gaan! Natuurlijk belde ik een ambulance en twee dagen lang stierf ik aan het feit dat ik gewoon moest eten.

Toen sprak ik een paar keer met mijn arts Natalya Nikolajev aan met klachten over ondraaglijke pijn, en elke keer kreeg ik het antwoord "Nou, laten we gaan voor een operatie" op mijn vraag: "Dus als dit geen eierstok is, maar een maag, wat dan?" Ik kreeg het antwoord "Wel, dan zeer slecht" en dan absolute passiviteit.

En op de derde nacht was mijn kracht er niet meer, ik kon me niet omdraaien op het bed, ik belde de dokter. De dienstdoende arts (niet de mijne) kwam binnenrennen, stuurde me om bloed te doneren en belde de chirurg. Ze bepaalden de toename van bloedleukocyten in het bloed, lichaamsontsteking, ze zeiden dat het probleem niet in de eierstok zat, maar aan de bovenkant gaven ze een paar schoten, ze gaven me een pil en lieten me eindelijk gaan! De dokter zei dat ze me 's ochtends zouden sturen voor een onderzoek, ik moet FGS doen enzovoort.

In de ochtend kwam mijn arts en ondertekende me! Dit te hebben onderbouwd door het feit dat het probleem niet langer een gynaecologie is, maar een andere, en ik zal doorgaan met mijn eigen gezondheid te behandelen.

God verbiedt het iemand in een dergelijke situatie te zijn wanneer twee ziekten tegelijkertijd op je neerkomen, omdat onze artsen niet meteen 2 ziekten kunnen identificeren, en als een van de ziekten niet het profiel en de specifieke kenmerken van de dokter waar je vandaan komt, betreft, dan overweeg dat verdwenen, niemand wil begrijpen en doorverwijzen.

Dit is mijn trieste ervaring van behandeling in het ziekenhuis van het 15e ziekenhuis. Uiteindelijk vond ik een REACTIEVE PANCREATIE, door middel van betaald onderzoek en betaalde deskundig advies.

Intervertebrale hernia

Kovalev, schrijft op 9 januari 2009, 11:51

Roman is 25 jaar oud.
Met CT-scan van de lumbosacrale wervelkolom (L2-S1)
De lumbale lordose wordt rechtgetrokken, de hoogte van de wervellichamen wordt behouden, hun vorm is normaal De hoogte van de schijven wordt verminderd. In het L2-3-segment is de grootte van het wervelkanaal 13x22 mm. In het L3-4-segment is de grootte van het wervelkanaal 13x22 mm. L3 wordt 2 mm achteruit verplaatst. Circulaire schijf uitsteeksel van 3 mm in het n kanaal, matig comprimeert de durumale zak op het niveau van afvoer van de wortels. In het L4-5-segment is de grootte van het wervelkanaal 9x18 mm. De achterste centrale hernia van de schijf, verzakt 7 mm in het n / kanaal, strekt Cuadal 7 mm uit, comprimeert de durale sac en L5 wortels op het niveau van ontlading. L4 wordt 3 mm achteruit verplaatst. In het L5-S1-segment is de afmeting van het wervelkanaal 8x19 mm. De achterste paramedicus aan de rechterkant, de hernia van de schijf, verzakt zich 12 mm in het kanaal, strekt zich craniaal tot 15 mm uit, comprimeert de durale zak en de rug van de S1 rechts op het niveau van ontlading en lager.
CONCLUSIE: Osteochondrose van de lumbosacrale wervelkolom. Hernia van de L4-5L5-S1-schijven, stenose van het n kanaal op deze niveaus. Retrolistez L3,4
Na 8 maanden
Met CT-scan van de lumbosacrale wervelkolom (L2-S1)
Lordose lordose rechtgetrokken.
Osseous destructieve veranderingen worden niet onthuld. De hoogte van de wervellichamen bespaard, hun gebruikelijke vorm
In het L2-3-segment is de grootte van het wervelkanaal 14x23 mm. In het L3-4-segment is de grootte van het wervelkanaal 14x21 mm. L3 kanaal offset 3 mm. Cirkelvormig uitsteeksel van de schijf met 3 mm in het nkanaal, matig de dralzak op het ontlaadniveau van de wortels en daarboven. In het L4-5-segment is de afmeting van het wervelkanaal 8x15 mm. L4 wordt 3 mm achteruit verplaatst. De rug centreert op een brede basis, een hernia tast het kanaal met 8 mm aan, comprimeert de durale zak op het niveau van de afvoer van de wortels. Schijfhoogte verminderd. In het L5-S1-segment is de grootte van het wervelkanaal 9x16 mm. Rechtsachter paramedian hernia van de schijf, breekt n kanaal bij 9 mm, strekt zich craniaal uit in de rechter helft van n kanaal van niet minder dan 15 mm, comprimeert de durale zak en wortel S1 aan de rechterkant op het niveau van ontlading. L5 wordt met 5 mm naar voren verschoven. Schijfhoogte verminderd.
CONCLUSIE: osteochondrose van de lumbosacrale wervelkolom. Revolystez L3,4, antelystez L5. Hernia-schijven L4-5-S1. Schijfuitsteeksel L3-

Operationele interventie bleef in het meest extreme geval. Na de eerste CT-scan hielp de behandeling in Saki niet veel, daarna de loop van de therapeutische massage - ik voelde me geweldig, ik vergat de pijn in het algemeen. Maar na een mislukt lichaam dat draait, worden er hevige pijnen in het been van de rechterbil tot aan het seridinekalf (been en vingers mengen niet, er is geen porositeit van de voet, er is ook geen rugpijn). Zitten doet pijn, terwijl lopen en liegen pijn (al) afwezig is. Er was een behandeling voor druppelaars, injecties, pijnstillers, vitamines en zalven. Drie weken later schreef de arts een dieet voor met het gebruik van natuurlijk collageen - en dat allemaal!
vraag:
Welke maatregelen moeten worden genomen om de onplezierige pijn te verlichten? Vanwege mijn leeftijd ben ik erg bezorgd. Zeg me dat haaienkraakbeen echt helpt om de wervelkolom te herstellen?
Bedankt!

Niet kraken!

behandeling van gewrichten en wervelkolom

  • ziekte
    • Arotroz
    • artritis
    • Spondylitis ankylopoetica
    • bursitis
    • dysplasie
    • ischias
    • myositis
    • osteomyelitis
    • osteoporose
    • breuk
    • Platte voeten
    • jicht
    • radiculitis
    • reumatiek
    • Hielspoor
    • scoliose
  • gewrichten
    • knie
    • brachiale
    • heup
    • benen
    • handen
    • Andere verbindingen
  • wervelkolom
    • wervelkolom
    • osteochondrose
    • Cervicale regio
    • Thoracale afdeling
    • Lumbale wervelkolom
    • hernia
  • behandeling
    • oefeningen
    • operaties
    • Van pijn
  • anders
    • spieren
    • bundels

De beste neurochirurgen van Moskou op de rug beoordelingen

Neurochirurgen van Moskou - recensies, prijzen, op voorraad

Wat is een neurochirurg?

Ik wens je oprecht herstel

Wat doen neurochirurgen?

  • Zeker betere bediening
  • Veel geluk en geduld, je zult slagen! ! Als u vragen hebt, neem dan contact op, help, dan ik kan.
  • Assistant.
  • Adres: 125047, Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya ul., D. 16
  • Oud gebouw: 1e Tverskaya-Yamskoy Pereulok, 13/5
  • 107150, Moskou, st. Losinoostrovskaya, Vlad. 43
  • Neurochirurgische afdeling
  • Onderzoeksinstituut voor neurochirurgie. Acad. N. N. Burdenko RAMS
  • duizeligheid;

Wanneer moet ik naar een neurochirurg verwijzen?

Een neurochirurg is een specialist die patiënten diagnosticeert en behandelt na acute verwondingen, evenals patiënten die lijden aan pathologieën van het zenuwstelsel. Het veld van activiteit van neurochirurgen, naast zenuwen, omvat de schedel en hersenen, dat wil zeggen, alle pathologieën die worden waargenomen met de hersenen en het perifere zenuwstelsel.

  • http://spinet.ru/conference/forum33.html
  • razmalevich
  • Evgeny Mikeladze

Waar in Moskou is de beste neurochirurgie?

Telefoon: (495) 727-00-03, (499) 187-08-17

119992, Moskou, Abrikosovsky baan, d 2, chirurgisch gebouw (G).

Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya, 16

Arm- en / of schouderpijn,

Naast het diagnosticeren, maken en bevestigen van de diagnose in klinieken in Moskou, verwijderen neurochirurgen prompt tumoren, elimineren ze de effecten van bloedingen, compressie van zenuwvezels en soortgelijke stoornissen. Raadpleging van neurochirurgen in Moskou is noodzakelijk als zich een wond voordoet, zijn er aandoeningen aan de activiteit van het bewegingsapparaat en endocrinologische aandoeningen. Onder de laesies van het zenuwstelsel die worden behandeld door een neurochirurg:

ENGEL VAN GELUK EN GELUK

Om te doen. Twijfel - vraag drie meer verschillende artsen.
Met dergelijke symptomen is het noodzakelijk om te doen, het belangrijkste bij een goede chirurg.
Wat zijn de twijfels in deze situatie? Natuurlijk moet je worden geopereerd. Veel geluk en gezondheid)))
Natalinka
Probeer hier te chatten. maar ik denk niet dat het goedkoop zal zijn

Waar kan ik een goede neurochirurg vinden en bij voorkeur goedkoop in Moskou?

(499) 248-11-29 - neurochirurgische afdeling.
www.nsi.ru
Constante schommelingen in de bloeddruk.
Overtreding van de werking en ontwikkeling van cerebrale vaten, evenals de membranen ervan;
Want dit is iets dat geen kwaad zal doen, maar het is de moeite waard te onthouden dat er veel meer negatieve tekens zijn, de eerste is de prijs van de operatie, de tweede is dat de HERRY in de 3-5-10 jaar weer iets hoger zal worden. Artsen weten waarschijnlijk niet dat een hernia een interne overtreding is en het is de moeite waard om het te behandelen, en geen geld in je zak te steken en een persoon te vermoorden
En gebruikers zullen u niets over het onderwerp kunnen vertellen - zelfs als er geen foto's zijn, op basis van wat u moet adviseren? Door de tijd uit te rekken, kunt u de situatie verergeren. U hebt al een verwaarloosd geval - vertebrale hernia kan in 80% van de gevallen zonder een operatie worden behandeld. Je bent laat om Borjomi te drinken...
nihil
Schwarzes blut
voor. Anders zal het kwaad doen. Tot het "snel".. Dus, de operatie - de beste manier!
Galina Avanesova
Locatiekaart
(499) 766-47-04 - record voor raadpleging in het register.
Het spinale compartiment is er ook - je kunt daar een quotum krijgen.
Ze worden doorverwezen naar een neurochirurg voor hernia's in de thorax regio, die worden uitgedrukt in pijn in het borstbeen (soms met scoliose), evenals in hernia's in de lumbale regio, die zich manifesteren in gevoelloosheid van de tenen, pijn in de lumbale regio, benen, voeten, benen. Vaak wordt de pijn aan de achterkant van de dij gegeven, soms aan de voorkant van de dij, het zijoppervlak tot aan de voet.
Tumoren van de schedel (inclusief de basis);
TopClinic Israel
Raak eraan gewend om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en nooit naar iemand te verplaatsen. Hernia op de wervelkolom hangt nauw samen met het probleem van verantwoordelijkheid! Denk er eens over na!
Dus artsen, bovendien, neurochirurgen zeggen om te DOEN, en je denkt en stelt vragen aan ongeschoolde mensen of niet? Ja, je bent in je gedachten. Dat wil zeggen dat je in principe bereid bent om te luisteren en het eens bent met NIET-professionals en NIET om een ​​operatie te hebben ?? ? Ja, je bent in je gedachten. !
Mijn vader heeft een lumbale hernia.
sneeuw
Absoluut - om te doen. In goede neurochirurgie.
Sergey Makov
Federale Staat Gezondheidszorg Instituut Klinisch Ziekenhuis №83 van het Federaal Medisch en Biologisch Agentschap van Rusland

En op basis van het wetenschappelijk onderzoeksinstituut is er een kliniek van minimaal invasieve interventies Axis (maar dit is al betaald)

Neurochirurgen in Moskou ontvangen patiënten met hoofdletsel. Ze worden naar hen gestuurd met verlies van bewustzijn, duizeligheid en hoofdpijn, oorsuizen, coördinatiestoornissen en slechte perceptie van informatie. Neurochirurginterventie is ook vereist voor aandoeningen van het zenuwstelsel, de hersenen en de activiteit van het ruggenmerg.

Tumoren en eventuele vasculaire anomalieën van het ruggenmerg;

Het meest onverstandige idee is om cruciale beslissingen te nemen op basis van i-Net-adviseurs. Het is goed, als er tientallen zijn, tenminste 1-2 professionals. En groot geluk, als je naar die weinigen luistert. Maar gezien de professionele ervaring, wil ik u advies geven: overleg met verschillende andere specialisten van verschillende klinieken (bij voorkeur grote, bekende klinieken of ziekenhuizen met vele jaren ervaring) en als u kunt, naar een buitenlandse kliniek gaan.

Als er bewijs is, waarom twijfel je dan? Als je dat niet doet, zal je toestand geleidelijk verslechteren en zal er een moment komen waarop je niet meer kunt lopen.

Op een gegeven moment (ongeveer 10-12 jaar geleden), stuurden de artsen hem voor een operatie, zijn rug deed pijn en de pijn werd aan het been gegeven. Volgens de artsen was de hernia groot (ik weet niet precies welke grootte) en de operatie was zeer snel nodig. Maar papa besloot de andere kant op te gaan. Een bekende vrouw die zo'n operatie had ondergaan, ontmoedigde hem op tijd, omdat ze nauwelijks achter haar aanliep - haar zenuwen waren beschadigd.

Beste, het antwoord is simpel: als ze zeggen - het is noodzakelijk om de operatie uit te voeren, doe het dan. Omdat als u het nu niet doet, het probleem mogelijk begint. De gevolgen zijn pijn, flauwvallen, reanimatie (of iets dergelijks). En dan dezelfde operatie. Maar in een vergevorderd stadium kunnen artsen niet langer helpen. En nu is er een kans. En zeker behoorlijk groot, dat alles goed komt.
Ik ken per ongeluk de geniale neurochirurg (hij opereerde op mijn dochter) - hij was verantwoordelijk voor de neurochirurgische afdeling in het ziekenhuis nummer 15 (genoemd naar Filatov) in Vykhin. Nu heeft hij zijn eigen oefening.
Ik communiceer niet met de afdeling neurochirurgie.
Neurochirurgische afdeling
Vasily Zhukov

Spinale hernia-operatie - voors en tegens, wat te doen?

Tumoren en afwijkingen van de zenuwwortels, evenals hun vliezen;
Filaret
Ik heb het programma bekeken, nu kun je een operatie uitvoeren met een kleine incisie, mensen worden na een paar dagen naar huis gelost, ik denk persoonlijk dat je de artsen moet vertrouwen
In gehoorzaamheid aan de medische ethiek, kan ik niet direct de vraag ja of nee beantwoorden, de patiënt neemt altijd zelf de beslissing! MAAR ik kan opties geven en als je de mogelijkheid / het geld hebt, kun je de beste standaardoptie kiezen.
Vader zelf begon te worden behandeld. Om dit te doen, hing hij een horizontale balk op en elke ochtend begon hij eraan te warmen: hij hing en voorzichtig, boog lichtjes zijn benen, maakte bochten met zijn lichaam, trok omhoog, bewoog zijn benen in een cirkel, MAAR alles zonder plotselinge bewegingen! Zodra hij voelde dat hij weer een lef drukte - op de horizontale balk. Ook hadden we bijna elke avond een rugmassage voor de vader, begonnen met een long, dan, ergens in een maand, liep ik al op mijn rug met mijn benen (tot ik opgroeide en meer dan 40 kg woog). Trouwens, ik heb het vestibulaire apparaat op zo'n manier ontwikkeld :))). Als iemand echter op de rug loopt, is het erg belangrijk dat de eerste stappen niet in het hernia-gebied worden genomen, maar boven of onder (afhankelijk van uw locatie) en zeer hoog zijn, zonder plotselinge bewegingen, bij voorkeur langs de wervelkolom.
OLGA LOSEVA
Ben je een Moskoviet? Dus vind hem! Als hij het zelf niet doet, is zijn consultatie veel waard, en niet in de zin van geld.
Olyushka
115.682 g. Moskou, Orekhovy Boulevard, 28
Institute of Neurosurgery vernoemd naar academicus N. N. Burdenko
In sklifa

Bloedsomloopstoornissen in de hersenen die een operatie vereisen;

Tolereren is niet nodig. Artsen bieden niet alleen aan om geopereerd te worden.

Er zijn 2 hoofdopties: 1. laminectomie 2. Endoscopische hernia-reparatie.

Zes maanden later vonden artsen bijna 2 maal minder hernia.

Waar is de hernia en hoe groot.? Ik heb in mijn cervicale regio 2 stks bij 4 mm, in het thoracale gebied 2 stks bij 4 mm + hemangioom grote en paravertebrale cyste. al voorgeschreven operatie aan de hals. maar ik sprak met mensen, ging naar verschillende andere specialisten, consulteerde op internet op verschillende sites en besloot me niet te haasten.
SARIBEKYAN ALBERT SARIBEKOVICH
Bepaal de verlangens, goed of niet duur?
Telefoon van het Departement voor Neurochirurgie: (495) 395-63-95 - http://www.doctordurov.ru/
125047, Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya ul., D. 16
Kostarny-glorie
Diverse craniocerebrale letsels;

Toen ik een vraag had om te doen of niet: ik ging naar de 2de verschillende neurochirurgen en kreeg een antwoord in het ene geval, in het andere, ga daarheen en onderzoek daar bepalen we. Daarvóór lag ze met ergernis, waarna de neurologen zeiden dat als er een irritatie direct aan de neurochirurgen was. Dat wil zeggen, van de 3 antwoorden zijn er twee die moeten worden bediend. In het midden werd ik behandeld door de Chinezen (het is vreselijk om meteen een operatie te ondergaan) - zonder effect en met een lege portemonnee. Op het einde: gemaakt en tevreden. Ik kan normaal bewegen en normaal werken.

1. Dit is een standaardoptie, wordt gedaan op elke neurochirurgische afdeling, revalidatie kost meer tijd en meer traumatisch. Maar dit is geen slechte optie, beter dan zonder een operatie..

Tijdens de behandeling waren er storingen (als gevolg van het werken met gewichtheffen), pijnaanvallen werden verwijderd met "Baralgin" -stokken (V / m) en rust (mijn vader sliep op harde oppervlakken en op een vlak kussen). Na de injectie bleef ik een paar dagen wakker, als ik voor zaken opgroeide, liep ik met een steun (een soort stok) en dan weer voor de oefeningen.
Trouwens, ik weet niet welke methode je zal verwijderen, maar voor mij
Nou ja, of in Burdenko... En dan zijn neurochirurgen van extra klasse allemaal bekend met elkaar. :)
Igor Zhilnikov
Prijzen voor medische diensten
Oud gebouw: 1e Tverskaya-Yamskoy Pereulok, 13/5
Nergens! wat artsen zijn zo'n ziekenhuis!
Allerlei aangeboren afwijkingen gevonden tijdens de ontwikkeling van de hersenen, evenals de schedel;
Het hangt af van wat voor soort hernia, waar en welke grootte. Ik heb een hernia van 5 mm. 2 jaar waar en zo snel als niet behandeld,
beestachtigheid

2. Het is duurder, maar ook de beste methode tot nu toe. Het kan op geen enkele afdeling worden gedaan, alleen met de beschikbaarheid van geschikte apparatuur en specialisten. Rehabilitatie is sneller. Minder traumatisch.

Zodra de hernia afnam, begon de vader de stanza en de buikspieren te versterken, zodat ze de wervelkolom goed vasthielden en de kans op instorting verkleinden.

Ze zouden een snee in de nek maken en de implantaten inbrengen. Welnu, ik lees in onze Oekraïense krant "Segodnya" een artikel over professor Pedatchenko die hernia met een nieuwe methode verwijdert, met een kleine incisie door de endoscoop een naald met een dilator en tondeuse, een hernia

Onderzoeksinstituut voor neurochirurgie. Acad. N. N. Burdenko RAMS
Je kunt het vinden, maar geen geld
Locatiekaart
Tel.: (095) 251-03-25, (095) 251-08-72
Tatjana Vedenina
Pijnsyndroom bij pathologieën van het centrale en perifere zenuwstelsel;

Ontmoette met mensen die na een tijdje op een plek geopereerd zijn, klimt in een andere.

Ik ben eigenlijk tegen alle chirurgische ingrepen, maar er is geen andere uitweg. Natuurlijk moet je het doen.

Nu, gedurende 7 jaar, is er geen enkele inzinking geweest (of zelfs meer) (en papa is al ouder dan 50). Hij leeft een normaal leven, werkt in de grafische industrie, en hij moet zowel de apparatuur als de stapels papier verhogen, enz.

Bijt en trek een speciale kraag aan. helemaal opnieuw

Het Institute of Neurosurgery vernoemd naar academicus NN Burdenko is het centrale onderzoeksinstituut voor neurochirurgie van Rusland, een van de oudste neurochirurgische klinieken, die sinds 1932 zijn geschiedenis telt. Momenteel is het instituut 's werelds grootste kliniek, die zorg verleent aan patiënten met ziekten van het centrale en perifere zenuwstelsel.
maximus
Central Clinical Hospital №2 genoemd naar N. A. Semashko "JSC" Russian Railways "

Staat het niet in Sklifosovsky)))))))))))))))

Neurologische irritatiesyndromen, evenals verlies van functie in ziekten van de wervelkolom (hernia's tussenwervelschijven, enz.) En andere ziekten.

En er waren zulke gevallen en er waren gevallen die vertraagd waren en terwijl ze geopereerd werd, stortte ze in...

Ik denk dat een dergelijke vraag moet worden opgelost door een professional en beter niet door een.

Maar let op - nauwkeurigheid met gewichtheffen, tocht en andere factoren moet constant zijn! Wanneer u iets opheft, houd de ruggengraat extreem recht! Niet buigen, buigen, enzovoort, alles zou moeten stijgen vanwege de kracht van de beenspieren (heupen - de sterkste spieren van het skelet), voor je draagt ​​niets, het is beter om gelijke gewichten aan de zijkanten in je handen te houden.

Verzonden aan een neuropatholoog, conclusie: ik kan de operatie, het convulsieve hersensyndroom na een beroerte niet uitvoeren. / in 50 /

Meer dan 76 jaar werk bij het instituut, stabiele klinische en wetenschappelijke tradities zijn ontwikkeld, die een hoog niveau van diagnostiek en behandeling mogelijk maken.

Institute of Neurosurgery vernoemd naar academicus N. N. Burdenko

RNCH ze. Acad. B.V. Petrovsky RAMS

Neurochirurgen in Moskou worden behandeld met een vermoeden van een hernia in de cervicale regio. In dit geval kan de patiënt zowel afzonderlijk als in het complex worden geobserveerd:

Dus dit is allemaal individueel. Ik behoud mijn normale toestand in de kliniek voor revalidatiebehandeling, die zich op ul bevindt. Talalikhina d. 26 Daar heb ik mijn eigen rodanbron hier met deze baden en andere fysieke ingrepen. U kunt een kaartje krijgen in uw kliniek, hier is een gedetailleerde link over de kliniek. http://www.mosgorzdrav.ru/skbvl

Hallo Ze hebben je veel advies gegeven en zijn extreem motiverend. Je hebt niet geschreven wat een hernia. Als intern geen sprake is van zelfmassage. Het wordt behandeld door fysiotherapie of een operatie en moet zo snel mogelijk worden behandeld. Anders kan een inwendige hernia een beknelde zenuw en verlamming veroorzaken. Wanneer de interne hernia geen belasting kan zijn, maak je sprongen. Ik ben een dokter.

Daarom raad ik je aan om niet te haasten, probeer de oefeningen zelf te doen en kijk naar het resultaat. Maar je moet voorzichtig beginnen.
Als je niet kunt lopen, heb je geen keus en is er geen geduld
Het instituut bestaat uit tien gespecialiseerde neurochirurgische afdelingen waarin dagelijks meer dan 200 patiënten met verschillende pathologieën van het zenuwstelsel (inclusief kinderneurochirurgie) worden behandeld. Het instituut is uitgerust met de modernste diagnostische apparatuur van toonaangevende fabrikanten (GE, Philips, Siemens). Om chirurgische problemen op te lossen, worden alle moderne neurochirurgische technieken gebruikt: stereotaxis en neuronavigatie, neuro-endoscopie, enz.
125047, Moskou, 4e Tverskaya-Yamskaya ul., D. 16
129128, Moskou, st. Budayskaya, 2

Intracerebrale bloeding (de patiënt leeft waarschijnlijk)

Preambule.
Ik ben 25 jaar oud. Hij was gezond en megasucces in mensen met een hard mentaal werk. Eind januari had ik plotseling een uitgebreide hersenbloeding uit het bekken van de middelste hersenslagader (er werd geen exacte bron gevonden). Het volume van hematoom is 80 kubussen. De rechter hemisfeer, temporale kwab, parenchym met een doorbraak aan beide uiteinden - in de ventrikels en in de subarachnoïde ruimte. Het verpletteren van de hersenen duurde tien dagen op de intensive care-setting.

Daarna werd hij overgeplaatst naar het City Clinical Hospital No. 15 (Moskou), waar hij een operatie onderging om een ​​hematoom te verwijderen (door een low-impact methode - door een klein gaatje gemaakt door de snijder boven het oor). Het resultaat is een regressie van alle neurologische, cerebrale en meningeale symptomen. Ik slaagde er niet alleen in om te overleven, maar ook om niet gehandicapt te raken. Wederom geboren. Ik leef volledig, ik begin te werken. Verplicht leven en gezondheid aan het hoofd van het departement Neurochirurgie GKB №15 hen. O.M. Filatov Doctor in de medische wetenschappen, professor A.S. Saribekyan en mijn behandelende arts Kandidaat voor medische wetenschappen, L.N. Polyakova.

In de 2,5 maanden sinds de operatie (2 februari) herstelde het bijna volledig. Van de functionele beperkingen blijft het belachelijk en om te zeggen - een linkerbovenkwadrant homonieme hemianopia, die, volgens de voorspelling van de behandelende neurochirurgen, volledig zal passeren.


Preambule. Over het algemeen een rationeel persoon :), ik begrijp dat er geen experts zijn in buitenzintuiglijke en externe diagnostiek in deze gemeenschap. Daarom zullen er geen "behandelingsvragen" zijn, ik kan ze vrijelijk vragen aan Albert Saribekovich en Larisa Nikolaevna.

Om hen af ​​te leiden op de afdeling voor algemene, wetenschappelijke en "want-al-weet" vragen, zal ik zeker niet doen. Ik zal ze hier geven - hoe dan ook, je leest LJ :)

Tegenwoordig zijn drie specifieke vragen:

1) Ik heb nog steeds een homonieme bovenkwadrant hemianopsia. Van de eerste persoon ziet het er zo uit: er is geen zwart veld, geen donker of een zwart vierkant in de uitgaande sector. Er zijn eenvoudig geen zichtbare objecten, inclusief lichtbronnen. Het licht zelf is zichtbaar. Betekent dit dat hemianopsie in mij het resultaat is van een trauma NIET een visuele uitstraling? Zo ja - met welke schade kan ik andere afdelingen met mij verbinden? Er zijn 2,5 maanden verstreken sinds de operatie.

2) Als je een lichtbron ophangt in de blinde sector (een lamp, de zon, een helder raam in een donkere kamer) en je hand tegen de achtergrond beweegt - zie ik flikkeren en waar het vandaan komt. Kan er een praktische zin zijn in dergelijke en andere oefeningen, of is het beter om gewoon te wachten en "niet tussenbeide te komen"?

3) We hadden geen hemorragische beroertes in onze familie. Aneurysma's en arterioveneuze malformaties werden niet gevonden tijdens directe cerebrale angiografie. De druk is normaal (110-120 / 70). Is het mogelijk, volgens uw professionele intuïtie en op basis van anatomische en speciale kennis, positionele bloeding in de hersenen? Op het moment van de beroerte lag ik op mijn rug met mijn hoofd scherp naar voren gebogen en ondersteboven, met nadruk in de nek van mijn nek (ik las een laptop op de buik). Zou dit kunnen leiden tot, bijvoor- beeld, het opklemmen van de abductieve aderen en een scherpe arteriële plethora die leidt tot hersenbloeding?

Tactiek van chirurgische behandeling van ernstig traumatisch hersenletsel en niet-traumatische intracraniële bloeding in termen van de dynamiek van intracraniële hypertensie Saribekyan, Albert Saribekovich

Dit proefschrift zou in de nabije toekomst naar de bibliotheek moeten gaan.
Informeer over toelating

Het proefschrift - 480 roebel., Levering 1-3 uur, van 10-19 (Moskou tijd), behalve op zondag

Abstract - gratis, bezorging 10 minuten, de klok rond, zeven dagen per week en feestdagen

Saribekyan, Albert Saribekovich. Tactiek van chirurgische behandeling van ernstig traumatisch hersenletsel en niet-traumatische intracraniale bloeding in termen van de dynamiek van intracraniële hypertensie: dissertatie proefschrift.. Artsen voor Medische Wetenschappen: 14.00.28.- Moskou, 1992.- 64 blz.: Ziek.

Inleiding tot het werk

Relevantie van het onderwerp. De behandeling van neurochirurgische noodpathologie blijft een complex en urgent probleem, ondanks de aanzienlijke vooruitgang die de afgelopen decennia is geboekt.

Er zijn hoge sterftecijfers en invaliditeitscijfers bij ernstig hoofdletsel, breuken in het hersenenaneurysma, hemorragische beroertes gecompliceerd door intracerebrale hematoom (Pmidt EV. Et al., 1979; Kesaev SA, 1983; Lebedev VV, Vinovnikov L D., 1986; Potapov, AA, 1989; Zubkov, Yu.N., 1989; Peresedov, VV, 1990; Yartsev, VV, et al., 1991; Kassell et al., 1990).

Volgens deze auteurs varieert de sterfte in de chirurgische behandeling van patiënten met ernstig hoofdletsel, hemorragische beroerte en arteriële aneurysma scheuren van 8 tot 95%, afhankelijk van de graad van hersenbeschadiging, de ernst van de patiënten en andere factoren.De behandelingstactiek van deze patiënten is tot op heden besproken. Het probleem van de optimaliteit van termen en adequaatheid van het volume van de operatie is niet opgelost. Als met betrekking tot slachtoffers met intracraniale hematomen en focale contusies - de hersenen in een toestand van grove klinische decompensatie, was er een ondubbelzinnige mening over de noodzaak van onmiddellijke chirurgie, met relatief kleine hematomen en (of) contusies die optreden tegen de achtergrond van klinische subcompensatie of matige decompensatie, de behandelingstactiek niet volledig gedefinieerd. Veel kwesties van behandelingstactieken voor patiënten met hypertensieve intracerebrale hematomen vereisen ook verduidelijking.

Om de indicaties en timing van chirurgie bij patiënten met hypertensieve intracerebrale hematomen te bepalen, gebruikten sommige auteurs mathematische voorspellingsmethoden (Chebotareva NM, 1984). Analyse van studies gepubliceerd over dit onderwerp suggereert dat de nauwkeurigheid van wiskundige voorspelling volgens klinische gegevens ongelijk is voor verschillende groepen de zieken. hoe

in het algemeen werd de prognose onderscheiden door een hoge mate van zelfvertrouwen bij patiënten met soja-goyanic met matige en extreme ernst, d.w.z. bij afwezigheid van rastreystv bewustzijn of ari coma. In andere gevallen werden indicaties voor operaties waargenomen in het proces van observatie en therapie.

Vergelijking van de CG-gegevens en de kliniek toegestaan ​​om vast te stellen dat de factor die correleert vanuit de bewustzijnsniveaus tot een significante invloed op de uitkomst van de ziekte, het hematoomvolume is. Dit stond een nummer toe; Auteurs beschouwen hematoomvolume als een prioriteitsfactor, npi bepalend voor indicaties voor chirurgie < Kaku et al., 19B0;Katino et al. 1984;Kiizuna,1989).

Er zijn echter verschillende meningen over het kritieke volume van een hematoom of letsellocatie, die compressie en dislocatie van de hersenen veroorzaakt en chirurgische ingreep vereist. Volgens verschillende auteurs zijn dit volumes van 30 tot 70 snz. Ze kunnen worden aangemerkt als "conditioneel chirurgische volumes". Tegelijkertijd is er binnen het opgegeven bereik geen gestandaardiseerde hoeveelheid volume, wat als een absolute indicatie voor een spoedoperatie kan worden beschouwd. Bij patiënten met "voorwaardelijk chirurgische objemak" is de vraag naar de noodzaak van een operatie in de regel opgelost afhankelijk van de dynamiek van de klinische toestand van de patiënt. Er is dus een probleem met de tijdigheid van de operatie bij patiënten met intracerebrale hematomen van conditioneel chirurgische volumes (30-70 CHD), die afwezig zijn symptomen van grove decompensatie.

Het voorspellen van de effectiviteit van conservatieve behandeling bij patiënten met voorwaardelijk chirurgische objecten (hematomen, contusie foci) die worden gehospitaliseerd - in een staat van subcompensatie of gematigde decompensatie - is een belangrijk element bij het bepalen van de behandelingstactiek van patiënten met CNT en niet-traumatische intracraniale bloedingen. Een dergelijke prognose hangt samen met het bepalen van het risico op het ontwikkelen van klinische decompensatie in de loop van de therapie. Het is van groot belang, omdat. uitgestelde operaties als gevolg van de ontwikkeling van

Tiem decompensatie in het proces van observatie en therapie, zijn slechtere resultaten (Lebedev V.8., 1987; Chebotareva NM, 1984; Kitauura et al., 1984; Waga a.Yamamoto, 1939).

De problemen van de optimaliteit van de tijd en het volume van de operatie blijven ook relevant met betrekking tot intracraniale bloeding als gevolg van breuken van arteriële aneurysma's. De geletterdheid vertegenwoordigt de ervaring van meer dan 4.000 operaties die op verschillende tijdstippen werden uitgevoerd, gedurende de eerste weken na de breuk (Lebedev, V. V. et al., 1990; Suzuki et al., 1986; Kassel et al., 1989)., met betrekking tot patiënten met de strengheid van III-V door Hunt-Hess, is er nog geen uniforme benadering bij het bepalen van de optimale duur en het maximale volume van de operatie. Het belangrijkste obstakel is de moeilijkheid om het risico op chirurgisch trauma aan de hersenen te beoordelen, wat bijzonder hoog is bij deze patiënten en voornamelijk te wijten is aan intracraniale hypertensie, oedeem en cerebrale ischemie.

Indicaties voor verschillende soorten externe decompressie, evenals de toelaatbare grenzen van hersenretractie bij patiënten met intracraniale hypertensie en de zogenaamde "dichte" hersenen (Haset et al., 1987) zijn nog niet definitief vastgesteld.

In tegenstelling tot de traditionele aanpak, die bestaat uit het gebruik van klinische indicatoren die de ernst van de conditie van de patiënt, neurologisch deficit en de afbraak van de pathologische focus kenmerken, hebben we de problemen van chirurgische tactieken bekeken vanuit het oogpunt van de acute neurochirurgische pathologie, met de nadruk op de belangrijkste pathogenetische factoren - aandoeningen van intracraniële lymfocytica hemodynamiek.

Analyse van de literatuurgegevens toont aan dat de belangrijkste pathogenetische factoren die nadelige uitkomsten bij TBI en niet-traumatische intracraniële bloedingen veroorzaken, verstoorde cerebrale bloedstroom, liquorodynamica en metabolisme, hersenoedeem zijn,

Een integrerende indicator van deze schendingen is

Dit is een hypertensie die de compensatoir-adaptieve mogelijkheden van het intracraniale hemolyquorodynamische systeem weerspiegelt.

De aanwezigheid van individuele variabiliteit van de tolerantie van VCG bij verschillende patiënten bepaalt de verscheidenheid aan opties voor het klinische beloop van letsel of ziekte. Deze variabiliteit is zowel te wijten aan de ernst van de hersenschade als aan de reservecapaciteiten van het schedelstelsel en de individuele kenmerken van de hemoliefactor van de dynamiek in elk specifiek geval. Er kan dus worden beschouwd dat er geen vaste norm is voor de ICP-waarde, maar er is de optimale waarde voor elke specifieke situatie waarin gunstige omstandigheden worden gecreëerd voor de meest volledige realisatie van de adaptieve mogelijkheden van het systeem voor cerebrale hemo-liquorodynamica (Ioskalenko V.Ye.Dilko V.A., 1984).

Rekening houdend met de bekende pathogenetische en pathofysiologische mechanismen van het verloop van neurochirurgische pathologie, kan worden overwogen dat klinische decompensatie wordt voorafgegaan door decompensatie van fysiologische mechanismen die het dynamische evenwicht van intracraniële hemolycarodynamica verzekeren. Dit komt in de regel tot uiting in een toename van de intracraniale druk, met overeenkomstige secundaire veranderingen in de cerebrale bloedstroom en cerebrospinale vloeistof.

Vele studies hebben de nauwe relatie van VCG met verminderde cerebrale bloedstroom en metabolisme aangetoond, evenals het belang ervan bij de ontwikkeling van acute dislocaties en inclusies van de romp (Simonov LG, 1978; Sarovsky EB, 1985; Lebedev V.V.Saribekyan A C., 1983; Bruce et al., 1973; Collis "et al. 1980, Papo, 19B0; Marnarou et al, 1987; Piper et al. 1989; Hizutani et al., 1990; andr.).

De prognostische waarde van VCG wordt echter niet goed begrepen, evenals 4. Structuur en obye werk. Het proefschrift wordt gepresenteerd op 315 pagina's (de tekst is opgemaakt op 267 pagina's), bevat 85 figuren, 71 tabellen en bestaat uit de inleiding, zeven hoofdstukken en conclusies.

De school omvat 465 werken, waaronder 146 binnenlandse en 319 buitenlandse publicaties. De bepalingen van het proefschrift ingediend voor de verdediging:

Varianten van het klinisch verloop van focale contusies en intracerebrale hematomen worden bepaald door het volume van de contusies en hematomen, de mate van stamlaesies en de toestand van de fysiologische mechanismen van aanpassing van het craniospinale hemolymorragische systeem aan de volumedistributie in de schedelholte.

Indicator van schending van volumetrische verhoudingen in de craniospinale holte tijdens TBI en niet-traumatische intracraniale bloedingen, is intracraniële hypertensie, die 4 stadia van ontwikkeling heeft: compensatie, subcompensatie, matige decompensatie en grove decompensatie), en door weerstand tegen therapie is verdeeld in gecontroleerd, moeilijk te controleren en moeilijk te controleren..

De keuze van behandelingstactieken voor patiënten met focale hersenkneuzingen en niet-traumatische intracerebrale hematomen, die zich in een toestand van klinische subcompensatie of matige decompensatie bevinden, moet worden gemaakt met inachtneming van het stadium van ICH, dat de mate van bewaring van intracraniële compensatiemechanismen kenmerkt en de waarschijnlijkheid bepaalt van het ontwikkelen van klinische decompensatie.

Het volume van externe decompressie en retractie van de hersenen in nood-neurochirurgische ingrepen wordt bepaald rekening houdend met de risicofactoren voor de ontwikkeling van bepaalde vormen van postoperatieve intracraniële hypertensie en retractiehersenischemie.

De belangrijkste afkortingen die in het werk worden gebruikt.

VCG - intracraniële hypertensie VChD -de totale intracraniale druk van de SChD-gemiddelde intracraniale druk DVChG -de duur van intracraniale hypertensie CCK -de gemiddelde cerebrale bloedstroomsnelheid PVI-index volumedruk / uur

SFsmzh - de snelheid van vorming van cerebrospinale vloeistof (media) SRsmzh-resistentie tegen uitstroom (resorptie) CSF TKD -transcraniale do -slerografie DI-diastolische index (systolische bloedstroomsnelheid diastolische ratio).

Vorige Artikel

Jicht urinezuur niveau

Volgende Artikel

Verkeerd versmolten fractuur